PlayStation Plus Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

29
3
2
0
0
Sony, PlayStation Plus aboneliği olan müşterilerine her ay, belirli oyunları ücretsiz olarak sunuyor. Yaptığı bir açıklamayla ekim ayında ücretsiz olarak vereceği oyunları duyuran Sony, önümüzdeki ay vereceği oyunları "The Last of Us: Remastered" ve "MLB The Show 19" olarak belirlemiş durumda.

Japon teknoloji devi Sony, her ay düzenli olarak bazı oyunları ücretsiz olarak oyunseverlerin hizmetine sunuyor. Ancak bu oyunlardan bütün oyunseverler faydalanamıyor. Sony'nin PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz olarak sunduğu oyunlardan faydalanabilmek için Sony'nin ücretli "PlayStation Plus" üyeliğine sahip olmak gerekiyor.

Şimdi ise Sony, PlayStation'ın resmi internet sitesinden yaptığı bir duyuru ile PlayStation Plus üyeliği olan oyunseverlere ekim ayında ücretsiz olarak sunulacak oyunları açıkladı. Yapılan açıklamalara göre Sony, ekim ayında iki farklı oyunu ücretsiz olarak oyunseverlere sunacak. Dilerseniz şimdi de bu oyunların neler olduklarına bakalım.

The Last of Us: Remastered

The Last of Us

PlayStation tarihinin en popüler oyunlarından bir tanesi olan "The Last of US", yakın bir gelecekte yeni bir sürümle gelecek. Anlaşılan o ki Sony, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan "The Last of Us: Part II"yi merakla bekleyen oyunseverleri, yine aynı serinin remastered yapımı olan bir versiyonuyla buluşturmak istemiş.

MLB The Show 19

MLB The Show 19

Beyzbol oyunları denilince akıllara "MLB The Show" serisi gelir. Henüz çok yeni olmasına rağmen Sony, "MLB The Show 19"u da ücretsiz olarak oyunseverlere sunacak. Ayrıca Sony, bu oyunla birlikte bazı oyun içi içerikleri de ücretsiz olarak sunacak.

Sony'nin PlayStation Plus aboneliği olan PlayStation 4 sahiplerine sunacak olduğu bu fırsat, 1 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Ayrıca Sony'nin eylül ayı için ücretsiz olarak sunmakta olduğu Batman: Arkham Knight ve Darksiders III kampanyası da 30 Eylül'e kadar devam edecek.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/24/last-of-us-remastered-free-ps4-plus-games-october/
29
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
29
3
2
0
0