Red Dead Redemption 2’de Bulabileceğiniz En İyi 10 Easter Egg

34
6
1
0
0
Rockstar Games’in son oyunu olan Red Dead Redemption, şirketin her oyunu gibi birçok easter egg’e ev sahipliği yapıyor. Bizde sizler için bu easter egg’lerin en iyi 10 tanesini ve bunları nasıl bulabileceğinizi anlatan bir rehber oluşturduk.

5 Kasım’da bilgisayar oyuncularıyla buluşan Red Dead Redemption 2, her Rockstar Games oyunu gibi birçok easter egg ile dolu. Rockstar oyunlarını bir anlamda üst seviyeye taşıyan ve oyun süresini artıran bir özellik de zaten bu easter egg'ler oluyor.

Peki bilgisayar sürümüne gelen Red Dead Redemption 2’deki easter egg'leri nasıl bulabileceğinizi biliyor musunuz? İşte sizin için bir rehber oluşturduk ve oyunun gizemlerine ulaşmanız için en kolay yolu anlattık. İşte Red Dead Redemption 2'de bulunan en iyi 10 easter egg ve yerleri.

Not: Yazımızın bazı kısımları spoiler içermektedir.

1. UFO:

red dead redemption 2 ufo

UFO olmayan bir Rockstar Games oyunu var mıdır bu dünyada? Red Dead Redemption 2 de Rockstar’ın bu takıntısından nasibini aldı. Oyunda UFO’yu görmek ise biraz uğraş gerektiriyor. Gelin anlatalım.

Öncelikle New Hanover’de, Emerald Station’ın kuzeyinde ve Heartland Overflow’un kuzeydoğusundaki ufak kulübeye gidiyorsunuz. İçeride bir not göreceksiniz. Ardından Mount Shann’ın tepesine çıkın. Burada taşlardan yapılmış anıt gibi bir şeyle karşılaşacaksınız. Gece saatlerinde yeniden bahsettiğimiz kulübeye gittiğiniz zaman kulübenin içi yeşil bir ışıkla aydınlanacak ve gökyüzünde de bir cisim belirecek.

2. Kocaayak’ın iskeleti:

red dead redemption 2 kocaayak

Mount Shann’a tırmanırken zirveye vardığınızda gözünüz tünemiş bir kartal arasın. Kartal olduğu yerden kalkacaktır. Ardından sol taraftaki yolu takip edin ve bitki örtüsünün arkasına geçin. Karşınıza Kocaayak’ın iskeletini barındıran bir mağara çıkacak.

3. Manbearpig:

red dead redemption 2 manbearpig

Van Horn Trading Post yakınlarındaki bir kulübede insan, ayı ve domuz karması bir yaratıkla karşılaşacaksınız. Yaratık, duvara çivilenmiş biçimde kulübenin içinde bulunuyor.

4. The Night Folk:

red dead redemption 2 the night folk

Night Folk, Red Dead Redemption 2’de yer alan zombi benzeri yaratıklardır. Bu yaratıkları görmek için gece Bluewater Marsh’a gidin. Yolda karşınıza asılmış insanlar ya da ağlayan bir kadın çıkabilir. Bunlardan herhangi birisiyle etkileşime geçtiğinizde Night Folk gölgelerden çıkacak ve sizi öldürmeye çalışacaktır.

5. Tuvaletteki kadın:

red dead redemption 2 tuvaletteki kadın

Braithwaite Manor’daki zincirlenmiş tuvalete yaklaşırsanız içinde bulunan bir kadının anlamsız şeyler söylediğini duyacaksınız.

6. Donkey Lady:

red dead redemption 2 donkey lady

Red Dead Redemption’ın ilk oyununda eşek kafasına sahip bir kadınla karşılaşıyordunuz. Serinin ikinci oyunu da Two Crows’ta bulunan bir figürle bu kadına bir atıfta bulunuyor. Kadını değirmenin orada görebilirsiniz.

7. The Strange Man:

red dead redemption 2 strange man

The Strange Man, Mattock Pond’un yakınlarında, Kamassa River’ın oralarda bulunuyor ancak oraya gittiğinizde bu adamın yalnızca şapkasını göreceksiniz. Oyunu %100 olarak bitirdikten sonra aynı yere giderseniz resmin tamamlandığını fark edeceksiniz. Aynaya baktığınız taktirde ise bir anlığına arkanızda Strange Man belirecek.

8. Aberdeen Pig Farm:

red dead redemption 2 aberdeen pig farm

Pig Farm, oldukça garip bir yer. Buradaki kardeşlerle yemek yediğiniz takdirde kendinizi toplu bir mezarda bulacaksınız. Aslında bu kardeşler, gerçek bir Amerikan ailesi olan Benders ailesine bir gönderme. RDR 2’nin oyundaki zamanıyla aynı tarihlerde bu aile, birçok insanı öldürüp bir çukura attı.

9. Hobbit evi:

red dead redemption 2 hobbit

Bacchus Station’a gittiğiniz sırada karşınıza bir tepenin içine yapılmış bir ev çıkacaktır. Bu ev, The Hobbit eserine bir göndermedir.

10. Hershel’ın çiftliği:

red dead redemption 2 hershelin çiftliği

The Walking Dead hayranları, Hershel’ın çiftliğini mutlaka hatırlayacaklardır. Red Dead Redemption 2’de de bu çiftlik bulunmakta. Ayrıca bu çiftlikte geçen acıklı bir sahnenin de yer aldığı o kapıda ‘STAY OUT PLAGUE (Yaklaşma, hastalık var)’ yazısı bulunmakta.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-rdr2-secrets-easter-eggs-ufo-vampire/
34
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
34
6
1
0
0