Başrolünde Robert Downey Jr. Olan Dolittle Filminden İlk Görüntüler Geldi

44
5
3
2
2
Daha önce defalarca sinemaya uyarlanan "The Voyage of Doctor Dolittle" serisinin Robert Downey Jr.'lı versiyonundan yeni bir afiş paylaşıldı. Filmin önümüzdeki yılın başında vizyona girmesi bekleniyor.

Marvel serilerinde hayat verdiği Tony Stark rolüyle herkesin beğenisini kazanan Robert Downey Jr.’ın, geçtiğimiz günlerde yeni bir film ile anlaşmaya vardığını öğrenmiştik. Bugün ise Downey Jr.’ı başrol olarak göreceğimiz The Voyage Of Doctor Dolittle filmine ait yeni bir afiş paylaşıldı.

Hayvanlarla konuşabilen bir adamın klasik masalını yeniden beyaz perdeye uyarlayacak olan filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr.’ın yanı sıra Antonio Banderas ve Michael Sheen gibi usta isimlerde bulunuyor. Ayrıca filmin seslendirme kadrosunda Örümcek-Adam karakterine hayat veren Tom Holland, Selena Gomez, Rami Malek, Kumail Nanjiani, Octavia Spencer, John Cena, Emma Thompson, Marion Cotillard, Ralph Fiennes ve Craig Robinson yer alıyor.

Dolittle, 17 Ocak'ta vizyona girecek:

Dolittle

Bir Amerikan fantastik-komedi filmi olan Dolittle’ın hikayesi, Hugh Lofting’in kaleme aldığı “The Voyage of Doctor Dolittle” kitap serisine dayanıyor. Daha öncelerinde de sinemaya uyarlanan hikâyenin en bilindik sinema uyarlamaları ise 1998 ve 2001 yıllarında Eddie Murphy’nin başrolünde yer aldığı seri olarak karşımıza çıkıyor.

Genel hikâyeye bağlı kalacak olan popüler çocuk serisinin bu uyarlaması da tıpkı diğer filmlerde olduğu gibi, hayvanlarla konuşabilen ve insanlardan ziyade onları tedavi edebilen Doktor Dolittle’ın maceralarını anlatacak. Ayrıca geçtiğimiz günlerde filmin adı oldukça uzun olduğu gerekçe gösterilerek “The Voyage of Doctor Dolittle” yerine yalnızca “Dolittle” olarak değiştirilmişti.

Yapımı için 175 milyon dolar harcanan Dolittle’ın gişede büyük başarılara imza atması bekleniyor. Son olarak Roberty Downey Jr.’lı Dolittle, önümüzdeki yılın başında 17 Ocak 2020’de vizyona girecek.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/sanat/robert-downey-jrli-dolittledan-yeni-afis,OPC6frgKmkOL53QYFeKDuw?_ref=infinite
44
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
44
5
3
2
2