Samsung, Fortnite Oyuncularına 100 Dolar Ödül Vereceği Bir Çekiliş Duyurdu

13
6
3
1
0
Samsung, Fornite 2.Bölüm: 2.Sezon için yeni bir çekiliş düzenleyeceğini duyurdu. Düzenlenen çekilişe katılanlar, 100 dolara kadar ödül kazanabilecekler.

Samsung, Fortnite oyuncuları için özel bir çekiliş başlattığını duyurdu. Samsung’un düzenlediği Fortnite 2.Bölüm: 2.Sezon çekilişine günlük olarak girip katılacak oyuncular, çeşitli ödüller kazanabilecekler.

Samsung’un Fortnite kampanyasına katılmak isteyen Samsung Rewards üyelerinin, ilk etapta Galaxy Store’a girip, sol üst köşede bulunan seçeneklerden Promosyonlar butonuna tıklamaları gerekiyor. Açılan ekranda ise Fortnite Bölüm 2: 2.Sezon seçeneğini seçmek gerekiyor.

samsung fortnite

Yukarıdaki işlemleri gerçekleştiren Samsung kullanıcıları daha sonra Fortnite 2.Bölüm: 2.Sezon’u indirip bir oyun içi satın alma işlemi gerçekleştirdiklerinde çekilişe katılmış olacaklar. Çekilişe katılan oyuncular, her gün sadece bir çekiliş hakkı kazanabilecekler. 

5 Mayıs’a kadar devam edecek Samsung’un Fortnite kampanyasında 1.500 kişiye hediye dağıtılacak. Kazanan talihliler, e-posta ile bilgilendirilecekler. 30 Nisan tarihine kadar çekilişe katılan kullanıcılar Samsung Rewards’ta kullanabilecekleri ek 5 dolar ödül daha kazanabilecekler.

Kaynak : https://pocketnow.com/samsung-has-announced-a-special-fortnite-sweepstakes
13
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
6
3
1
0