Samsung Galaxy Fit3 Resmen Duyuruldu: İşte Özellikleri

13
2
1
0
0
Samsung, bir süredir konuşulan akıllı bilekliği "Galaxy Fit3"ü resmen duyurdu. Etkileyici özelliklerle donatılan bilekliğin fiyatı şimdilik bilinmiyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir süredir gündemde olan yeni akıllı bilekliği "Galaxy Fit3"ü nihayet karşımıza çıkardı. Galaxy Fit3 ile ilgili tüm bilinmezler, böylelikle gün yüzüne çıkmış oldu. Samsung'un yaptığı açıklamalar, yeni bir akıllı bileklik düşüncesi olan tüketicileri etkilemeyi başaracak gibi görünüyor. Peki Samsung'un yeni akıllı bilekliği tüketicilere neler sunuyor?

Samsung Galaxy Fit3, 1.6 inç boyutlu bir ekranla ve alüminyum gövdeyle donatıldı. Ergonomik yapısı ile bileğe tam oturabilen akıllı bileklik, 100'den fazla ekran seçeneği ile herkesin kendine uygun bir saat yüzü bulmasını sağlıyor. Elbette 1.6 inç boyutlu ekran burada devreye giriyor. Samsung'a göre Galaxy Fit3'ün ekranına bakan bir kullanıcı, ihtiyaç duyduğu tüm bilgilere ulaşabilecek. Bu arada; bu saat yüzlerini tercih etmeyen kullanıcılar, kendi yükleyecekleri fotoğrafları saat yüzü olarak ayarlayabilecekler.

Karşınızda Samsung Galaxy Fit3

Samsung Galaxy Fit3

Samsung Galaxy Fit3'ün etkileyici özelliklerinden bir tanesi, gece gündüz ayrımı yapıyor olması. Kapsamlı bir uyku takip sistemine sahip olan cihaz, horlama durumunu bile algılayıp kullanıcıyı bilgilendiriyor. Akıllı bileklikteki Uyku Koçluğu özelliği, uyku kalitenizi artırmak için neler yapabileceğiniz konusunda bilgilendirme de yapacak. 

Galaxy Fit3, günlük ihtiyaçlarınızı her anlamda karşılayacak bir akıllı bileklik. 100'den fazla spor aktivitesinin takibinin yapılmasına imkân tanıyan bileklik, toplanan verileri sonradan incelemenizi de sağlıyor. Bu arada; Samsung Galaxy Fit3'ün 5 ATM'ye kadar su basıncına dayanıklı olduğunu, IP68 sertifikası ile de suyun yanı sıra toza karşı dayanıklılık gösterdiğini belirtelim. 

Samsung Galaxy Fit3 fiyatı

Samsung Galaxy Fit3'ün sağlık odaklı özellikleri, spor aktiviteleri ve uyku takibinden ibaret değil. Bu akıllı bileklik, kalp atış hızı ve stres ölçümü de yapabiliyor. Düşme algılama ve yan tuşa 5 kez basınca devreye giren Acil SOS gibi özellikler de kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak türden. Üstelik bu akıllı bileklik, 13 güne varan batarya kullanım süresi ile sahiplerini memnun edecek. Gün aşırı şarj ile uğraşılmayacak.

Samsung'un yeni akıllı bilekliği, yarın itibarıyla belirli pazarlarda satışa sunulacak. Ürünün fiyatı da yarın belli olacak. Türkiye ihtimali de olan akıllı bileklik, yılın en çok satan giyilebilir teknolojik ürünlerinden biri olacak gibi görünüyor.

Kaynak : https://news.samsung.com/ph/stay-motivated-to-be-your-best-with-the-all-new-samsung-galaxy-fit3
13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0