Samsung Galaxy M40, 32 MP Ana Kamerası ile Hava Attı

33
6
3
2
1
Samsung, Galaxy M40 telefonunu Hindistan’da satışa sunacağını açıkladı. Böylece cihazın kamera özellikleri de detaylı şekilde ortaya çıkmış oldu.

Akıllı telefon üreticilerinin genellikle pek çok farklı müşteri grubuna hitap eden farklı cihazları olur. Bu cihazlar başlangıç seviyesindeki kullanıcılardan en üst düzey kullanıcılara kadar geniş bir yelpazede yayılır. Samsung da ürün gamı geniş üreticilerden. Firma, son olarak yeni Galaxy M40 telefonlarını Hindistan pazarına sunmaya hazırlanıyor.

Üç arka kameralı, Snapdragon 600 işlemcili telefonun özelliklerini daha önceki tanıtımlardan biliyorduk. Şimdi, telefonun satışa çıkacağının açıklanması ile birlikte kamerası hakkında yeni detaylar da ortaya çıktı.

Üç arka kameralı sistemde ana kamera 32 megapiksel olacak, özçekim yapmaya yarayan ön kameranın ise 16 megapiksel olacağı açıklandı. Şirketin kamera hakkında açıklama yapan yetkilisi Asim Warsi daha fazla detay açıklamadı.

Daha önce gelen haberlere göre cihazın işlemcisi Qualcomm Snapdragon 675 olacak. Grafik işlemci olarak da Adreno 612 kullanılacak. 6 GB RAM’i olacağı söylenen telefonun dahili hafızası ise 128 GB olarak belirtiliyor. Cihaz, Android 9 Pie işletim sistemi üzerine inşa edilen One UI ile gelecek. Telefonun yüksek bir bataryası ve hızlı şarj özelliği olacağı söyleniyor. Diğer detaylar hakkında ise bir bilgi yok.

Galaxy M40, Galaxy M30’dan üç ay sonra Hindistan’da piyasaya çıkacak. Cihazın başka hangi ülkelerde satışa çıkacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-m40-32mp-rear-16mp-selfie-camera-details-exclusive/
33
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
33
6
3
2
1