Samsung Galaxy S11'in Kamerasıyla İlgili Heyecanlandıran Açıklama

37
6
5
0
0
Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S11'le ilgili güçlü iddialar, Ice Universe isimli bir Twitter hesabı üzerinden geldi. Daha önce sızdırdığı bilgilerle ön plana çıkmayı başaran Ice Universe'ün Galaxy S11'le ilgili iddiaları, telefonun kamera özelliklerini ortaya koyuyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz haftalarda yeni amiral gemileri Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+'ı tanıttı. Bu akıllı telefon modellerinin özellikleri, henüz kullanıcılar tarafından tam olarak keşfedilmeden şirketin yeni amiral gemisi Galaxy S11'le ilgili ilk sızıntılar ortaya çıktı. Anlaşılan o ki Samsung, Galaxy S11'i mobil fotoğrafçılığın kralı olmak için hazırlıyor.

Galaxy S11'in kameralarıyla ilgili iddiaların sahibi, "Ice Universe" isimli bir Twitter hesabı. Bu hesap, teknolojik konulardaki gelişmeleri önden servis etmesiyle biliniyor. Bu yüzden de Ice Universe'ün iddialarını göz ardı etmek pek de mümkün değil.

galaxy S11

Ice Universe'ün açıklamalarında Galaxy S11'in kamera özellikleriyle ilgili teknik bilgiler verilmiyor ancak kamerayla ilgili fazlasıyla iddialı cümleler kuruluyor. Dilerseniz şimdi, Ice Universe'ün o paylaşımına yakından bakalım.

twitter

"Galaxy S11'in kamerası, daha önce hiç görülmemiş bir şey getirecek. Samsung hayranları, eğer kamerayla ilgileniyorsanız lütfen Galaxy Note 10'u pas geçin."

Bu açıklamalar, Samsung'un yeni amiral gemisinin nasıl bir yenilikle geleceğini ortaya koymuyor ancak Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+'ın kamera özellikleri düşünüldüğünde, bu özelliklerin de üzerinde bir kamera kurulumunun Galaxy S11'de olması çok da sürpriz olmayacaktır.

Samsung Galaxy S11'le ilgili konuşmak için henüz çok erken. Çünkü Samsung'un yeni amiral gemisi için hala çok uzun bir süre var. Ancak ilerleyen dönemlerde, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S11'le ilgili daha çok bilgi ortaya çıkacaktır.

Kaynak : https://www.trustedreviews.com/news/galaxy-s11-will-way-better-camera-galaxy-note-10-leak-3933342
37
6
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
37
6
5
0
0