Samsung 6 Yıllık Telefon Galaxy S7 ve Galaxy S8 İçin Güncelleme Yayınladı: İşte Yıllar Sonra İlk Kez Gelen Güncellemenin Detayları...

38
9
2
1
0
Samsung, 2016 ve 2017 model amiral gemisi telefonları Galaxy S7 ile Galaxy S8'e sürpriz bir güncelleme gönderdi. Bu güncelleme, telefonlardaki GPS sistemine ufak bir iyileştirme yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 2015 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy J7 için bir güncelleme yayınladığından bahsetmiştik. Samsung'un beklenmeyen hareketi, telefondaki GPS sistemini iyileştirmeye odaklanıyordu. Samsung şimdi benzer bir adım daha attı.

Bu kez de Samsung'un 2016 ve 2017 model amiral gemisi telefonları; Galaxy S7 ve Galaxy S8 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Artık üretimi ve hatta sıfır satışı bile yapılmayan telefonlar, yayınlanan güncelleme ile kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunacaklar. Ancak telefonların arayüzünde ve teknik yapısında hiçbir değişiklik olmayacak.

Samsung markalı akıllı telefon, tablet ve saat gibi ürünlere avantajlı fiyatlarla ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Galaxy S7 ve Galaxy S8'in de GPS'i iyileştirildi

Samsung'dan eski telefonlara güncelleme

Samsung'un yıllar önce piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonları da tıpkı Samsung Galaxy J7 gibi GPS iyileştirmesi aldı. Samsung, güncelleme notlarında detay vermiyor ancak bu gelişmelerden anladığımız kadarıyla Samsung'un yıllar önce piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarında bir GPS problemi var. Şirket, bu telefonların hala kullanıldığını düşünüyor ve müşterisine en iyi deneyimi sunmak için de düzeltme güncellemesi yayınlıyor gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde farklı modeller için de güncelleme görebiliriz.

Güncellemeler, güvenlik iyileştirmesi içermiyor

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S8 için yayınladığı güncelleme, yalnızca GPS iyileştirmesi içeriyor. Bu bağlamda; güvenlik güncellemesi veya işletim sistemi güncellemesi şeklinde bir iyileştirme yok.

Modellere göre güncelleme kodları şu şekilde:

  • Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge: G93xFXXU8EVG3
  • Samsung Galaxy S8: G95xFXXUCDVG4

Samsung'un değişim kampanyasından faydalanmayı düşünürseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-important-update-discontinued-galaxy-s7-and-s8/
38
9
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
38
9
2
1
0