Samsung, "Bildiğin Yakışıklı Bu" Dedirten Galaxy Watch 3 Titanyum'u Duyurdu

42
5
3
1
0
Samsung, mat siyah rengi, metalik kordonu ve titanyum gövdesiyle son derece şık görünen özel tasarım akıllı saati Galaxy Watch 3 Titanyum'u duyurdu. Saatin fiyatı henüz açıklanmadığından bir süre daha hayal kurabiliriz...

5 Ağustos’ta gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde Galaxy Note 20 ve Galaxy Buds Live ile birlikte yeni nesil ‘klasik’ akıllı saati Galaxy Watch 3’ü de tanıtan Samsung, şimdi ise lüks ile sağlamlığı birleştiren Galaxy Watch 3 Titanyum’u duyurdu.

Gövdesinin altında, orijinal Galaxy Watch 3 ile birebir aynı özelliklere sahip olan Galaxy Watch 3 Titanyum, adından da anlaşılabileceği gibi birinci sınıf titanyum gövdeye sahip. Ayrıca Galaxy Watch 3 Titanyum, standart modellerin aksine kutudan deri yerine metal kordon ile çıkıyor.

Galaxy Watch 3 Titanyum tasarımı

Galaxy watch 3 titanyum

Galaxy Watch 3 Titanyum, standart model gibi Mistik Siyah olarak adlandırılan bir renk seçeneğine sahip olsa da daha şık ve dikkat çeken mat siyah bir görünüme sahip. Ayrıca saatin kayışı da tasarımı tamamlayacak şekilde mat siyah renkle geliyor ve kolay ayarlanabildiğinden farklı kalınlıklardaki bileklere uyum sağlayabiliyor.

galaxy watch 3 titanyum çapraz

Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre Galaxy Watch 3 Titanyum, 18 Eylül itibarıyla yalnızca 45mm, Bluetooth ve Mistik Siyah renk seçeneği ile satışa sunulacak. Samsung şu an için Galaxy Watch 3 Titanyum’un fiyatını ise açıklamamış durumda.

Kaynak : https://news.samsung.com/global/samsung-launches-galaxy-watch3-titanium-merging-luxury-with-durability
42
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
42
5
3
1
0