Samsung, Yeni Akıllı Saati Galaxy Watch 3'ü Tanıttı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

86
25
9
7
5
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bugünkü Galaxy Unpacked etkinliği ile birlikte yeni akıllı saati Galaxy Watch 3'ü tanıttı. Tasarımı ile bir akıllı saatten fazlasını sunan Galaxy Watch 3, özellikleri ile de tüketicilerin beklentilerini tam anlamıyla karşılıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kısa süre önce gerçekleştirdiği lansman etkinliği ile birlikte yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra, yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2 ve yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live’ın yanı sıra yeni nesil akıllı saati Galaxy Watch 3’ü de resmi olarak tanıttı.

Apple ve Huawei ile birlikte akıllı saat pazarında büyük bir rekabet içinde olan Samsung, birinci nesil Galaxy Watch’tan sonra bir ‘Galaxy Watch 2’ modeli tanıtmamıştı. Bu süreçte daha çok spor odaklı Galaxy Watch Active modellerine odaklanan Samsung, Galaxy Watch 3 ile yeni bir klasik akıllı saat bekleyen müşterilerinin karşısına çıkmış durumda.

Samsung Galaxy Watch 3 tasarımı

samsung galaxy watch 3

41mm ve 45mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği ile karşımıza çıkan Galaxy Watch 3, Samsung’un ikinci nesil akıllı saati Galaxy Gear S2 ile birlikte görmeye alıştığımız oval tasarım dilini devam ettiriyor. Samsung Galaxy Watch 3, şirketin bir önceki klasik akıllı saati Galaxy Watch’a kıyasla büyük değişiklikler getirmekten ziyade mevcut tasarımı iyileştirmiş durumda.

360x360 piksel ekran çözünürlüğü sunan bir Super AMOLED ekran ile gelen Galaxy Watch 3, Gorilla Glass DX+ ile çizilmelere ve darbelere karşı koruma sağlıyor. Ayrıca ekran, Always on Display özelliği sayesinde bataryadan tasarruf yapılmasını da sağlıyor. Mistik Gümüş, Mistik Siyah ve Mistik Bronz olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan cihaz, paslanmaz çelik gövdeye ve değiştirilebilir kayışlara sahip.

Samsung Galaxy Watch 3 donanımı

galaxy watch 3

Galaxy Watch 3’ün altında bulunan ivme ölçer, jiroskop, barometre, kalp atış hızı gibi sensörler, akıllı saatin kullanıcılara pek çok sağlık ve spor özelliği sunmasını mümkün kılıyor. Kutusundan 1 GB RAM, 8 GB dahili depolama alanı ile kutusundan çıkan Galaxy Watch 3, 340 mAh bataryasıyla oldukça uzun bir kullanım süresi sunuyor. Ayrıca akıllı saatin özel şarj standı ile kablosuz bir şekilde şarj edilebildiğini de belirtelim.

Samsung Galaxy Watch 3 bağlantı özellikleri

galaxy watch 3

Samsung Galaxy Watch 3, LTE ve Wi-Fi olmak üzere iki farklı temel bağlantı seçeneği ile geliyor. LTE sürümde; eSIM destekli LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GLONASS, GALILEO, BDS, GPS, NFC bağlantı seçenekleri bulunurken, Wi-Fi sürümde tahmin edebileceğiniz gibi eSIM desteği bulunmuyor.

Samsung Galaxy Watch 3 özellikleri

  • Ekran: 360x360 piksel Super AMOLED
  • İşlemci: Exynos 9110
  • RAM: 1 GB
  • Depolama: 8 GB
  • Sensörler:
    İvme ölçer
    Jiroskop
    Barometre
    ​Kalp atış hızı
  • Sertifikalar: MIL-STD-810G, IP68, EKG
  • Batarya: 340 mAh
  • Bağlantı:
    LTE (Sadece eSIM sürümde)
    Wi-Fi 802.11 b/g/n
    Bluetooth 5.0
    GLONASS
    GALILEO
    BDS
    GPS
    NFC
  • İşletim Sistemi: Tizen 5.5
  • Renkler: Mistik beyaz, mistik siyah, mistik bronz
  • Boyutlar: 41mm, 44mm

galaxy watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 fiyatı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Watch 3 modelini Türkiye'de -en azından şimdilik- sadece 45mm versiyonuyla, mistik gümüş ve mistik siyah renk seçenekleriyle satışa sunmuş durumda. Samsung Galaxy Watch 3 Türkiye fiyatı ise 2299 TL olarak açıklanmış durumda.

86
25
9
7
5
Emoji İle Tepki Ver
86
25
9
7
5