Apple, 15 Eylül'de Bütçe Dostu Saati Apple Watch SE'yi de Tanıtacak: İlk Bilgiler Geldi

29
10
4
4
4
Yeni çıkan bilgilere göre Apple, 15 Eylül'deki etkinlikte bütçe dostu yeni akıllı saati Apple Watch SE'yi de kullanıcılarına sunacak. Yeni akıllı saat, ilk bilgilere göre EKG özelliğine sahip olmayacak.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruyla dört gözle beklediğimiz yeni etkinliğinin tarihini duyurmuştu. Duyuruya göre şirketin yeni cihazlarını göreceğimiz etkinlik, 15 Eylül tarihinde canlı olarak gerçekleştirilecekti. Apple'ın yeni cihazları arasında yeni akıllı saati Apple Watch 6 da bulunuyordu.

Ancak Apple'ın tanıtacağı tek akıllı saat Apple Watch 6 olmayacaktı. Neredeyse kesin diyebileceğimiz iddialara göre Apple, Watch 6'nın daha ucuz bir modeli olan Apple Watch SE'yi de bu etkinlikte tanıtacak. Daha önce birçok doğru bilgiyi ortaya çıkaran Jon Prosser, Apple Watch SE hakkında da ilk bilgileri sundu.

Apple Watch SE hakkında ilk bilgiler:

apple watch se

Apple'da kaynakları olduğu söylenen Jon Prosser'e göre Apple Watch SE, 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki standart boyutta kullanıcılara sunulacak. Ayrıca her iki modelde GPS ve LTE olmak üzere iki farklı seçenek sunulacak. Yani toplamda dört farklı Apple Watch SE piyasaya sürülecek.

Prosser'e göre Apple Watch SE, Apple Watch 4'ün tasarımına benzer bir tasarıma sahip olacak. Fakat Apple Watch SE'nin daha ucuz olmasının da bir nedeni olacak. Yeni akıllı saat, Apple'ın akıllı saatlerinde sevilen bir özellikler arasında yer alan Always On Display ve EKG özelliklerine sahip olmayacak.

apple watch se

Son olarak Jon Prosser, Apple Watch SE'nin M9 çipine sahip olacağını da belirterek saat hakkında şu ana kadar sahip olduğumuz en kapsamlı bilgileri bize sundu. Şimdiyse bize 15 Eylül gününü beklemek kaldı. Bakalım Apple, daha ucuz yeni akıllı saatiyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarabilecek mi?

Diğer yandan iddialara göre Apple, yeni iPhone 12 serisinin seri üretimi içi şu anda hazır hale geldi. İddiaya göre şirket, yeni akıllı telefon serisini eylül ayının sonlarında veya ekim ayının başında piyasaya sürecek. Şirket, bu yıl sonuna kadar tesislerinden 80 milyon adet 5G destekli iPhone 12 çıkarmayı hedefliyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/09/12/apple-watch-se-is-about-to-launch-with-an-old-design-and-no-ecg-support/
29
10
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
29
10
4
4
4