Samsung, Galaxy Z Fold2'yi Tanıtacağı Etkinliğin Tarihini Duyurdu

20
1
1
1
0
Samsung, bugün yaptığı paylaşımda yeni katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Z Fold2'yi tanıtacağı tarihi resmen duyurdu. Şirket, 1 Eylül günü düzenleyeceği etkinlikte hem telefona hem de diğer cihazlarına yer verecek.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bundan yaklaşık 3 hafta önce yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Galaxy Note20 serisini tanıtmıştı. Samsung Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra modelleriyle alıcı bulmaya başlayan seri, ülkemize yeniden Exynos işlemciyle geleceğinden kullanıcıların tepkisine maruz kalmıştı.

Ancak Samsung'un UNPACKED etkinliğinde gösterdiği tek cihaz Samsung Galaxy Note20 değildi. Şirket, yeni akıllı saati Watch 3'ü ve birkaç cihazını daha etkinlikte göstermişti. Bu cihazların yanı sıra Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold2 de görücüye çıkmıştı ancak Samsung, cihazın tüm detaylarını farklı bir etkinlikte paylaşacağını açıklamıştı.

Samsung Galaxy Z Fold2'nin tanıtım tarihi:

samsung galaxy z fold2

İşte UNPACKED etkinliğinin ikinci kısmı olarak anılan o etkinliğin tarihi, bugün Samsung tarafından resmen duyuruldu. Samsung Galaxy Z Fold2'nin tüm ihtişamıyla karşımıza çıkacağı etkinlik, Samsung'un açıklamasına göre 1 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Samsung'un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

"Geleceğin şeklini değiştirecek bir akıllı telefon ile tanışmak için 1 Eylül'ü bekleyin!"

samsung galaxy z fold2

Samsung Galaxy Z Fold2'nin ve diğer Samsung cihazların tanıtılacağı etkinliği canlı olarak izlemek isterseniz, 1 Eylül günü Samsung'un kendi sitesine ulaşarak etkinliği izleyebilirsiniz. Etkinlik, 1 Eylül Salı günü TSİ 17:00'da başlayacak. Biz de etkinlikte tanıtılan cihazları ve Samsung Galaxy Z Fold2'yi canlı olarak sizlere aktaracağız.

Peki etkinliğin yıldızı olacak Galaxy Z Fold2, kullanıcılara neler sunacak? Bugüne kadar Samsung cihazın detaylarını paylaşmamış olsa da iddialara göre cihaz, Qualcomm Snapdragon 865+ işlemciyle gelecek. Üst düzey bir paketle satışa çıkacağı tahmin edilen telefon, muhtemelen bir önceki katlanabilir telefondan daha ucuz bir şekilde satışa çıkacak. Salı günü paylaşılacak detayları öğrenmek için bizi takip etmeyi unutmayın.

Kaynak : https://9to5google.com/2020/08/27/samsung-announces-unpacked-part-2-for-sept-1-to-showcase-galaxy-z-fold-2/
20
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
1
1
1
0