Seks Robotu Samantha, Alacağı Güncelleme ile 'Bugün Olmaz, Başım Ağrıyor' Diyebilecek

324
25
21
14
14
Yapay zekalar ve robotlar hayatımızın her alanına nüfus etmişken seks robotların işlevsel olduğu kadar gerçekçi olmasına da uğraşılıyor. Samantha da bu gerçekçilikten nasibini alıyor.

Belki de şu an dünyanın en bilinen ve konuşulan seks robotu olan Samantha'ya güncelleme ile yeni bir özellik geldi. Eğer ki partneri Samantha'ya fazla agresif veya kötü davranırsa kendini Dummy Mode'a (bir nev-i görmezden gelme modu) alacak.

Life Science Center'a robotun yeni özelliklerinden bahseden tasarımcısı Dr. Sergi Santos, Samantha'nın kendisine kötü davranan veya fazla sert davranan partnerine karşılık vermeyeceğini açıkladı. Bu modda halen kendisiyle cinsel yakınlığa girebiliyorsunuz ancak Samantha size hiçbir şekilde karşılık vermiyor. Anlayacağımız şekilde 'trip' atıyor.

Toplam 7.000 dolarlık (32.000 TL) bir bedel ödeyerek satın alabileceğiniz Samantha'nın yeni dönemde yeni güncellemeler de alacağı açıklandı. Ancak henüz bir tarih veya yeni güncellemeye dair bilgi paylaşılmadı. 

Kaynak : https://interestingengineering.com/sex-robot-samantha-gets-an-update-to-say-no-if-she-feels-disrespected-or-bored
324
25
21
14
14
Emoji İle Tepki Ver
324
25
21
14
14