Sims 4'e Star Wars Temalı Yeni Genişleme Paketi Geliyor

8
5
5
1
0
Sims 4'e Star Wars Temalı Yeni Genişleme Paketi Geliyor
2014 yılında piyasaya sürülen ve sürekli yeni genişleme paketleriyle güncel tutulan hayatta kalma simülasyonu oyunu Sims 4'e Star Wars temalı yeni genişleme paketi geliyor. Star Wars temalı birçok ögeyi beraberinde getirecek paket, 8 Eylül'de yayınlanacak.

Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Electronic Arts bünyesinde bulunan Sims 4, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz şubat ayında serinin 20. yılında yeni bir başarıya imza atarak 20 milyon oyuncu sayısına ulaşan gerçek yaşam simülasyonu oyunu, bu kez oyuncuları Star Wars evreniyle buluşturacak.

"Star Wars: Journey to Batuu" adıyla oyuna eklenecek olan yeni genişleme paketinin fragmanına bakacak olursak bilindik Star Wars karakterleri, uzaylılar, uzay gemileri, droid'ler ve Star Wars temalı daha birçok öge oyuna eklenecek. Bunun gibi daha onlarca Star Wars içeriğini beraberinde getirecek olan yeni genişleme paketi, 8 Eylül'de indirilebilir olacak.

Star Wars: Journey to Batuu fragmanı:

Fragmana baktığımızda Rey ve Kylo karakterlerinin yeni genişleme paketinde yer aldığını görebiliyoruz. Bununla birlikte Star Wars evreninden tanınan diğer birçok karakterin de oyuna eklenmesi bekleniyor ancak Darth Vader, Yoda ya da Luke Skywalker gibi sevilen karakterlerin pakette yer alıp almayacağını şimdilik bilmiyoruz.

Oyuncular, tıpkı diğer genişleme paketlerinde olduğu gibi bu pakette de hikâyeyi ilerletebilmek için çeşitli görevlerle karşılaşacak. Bu görevler yerine getirildikçe oyuncular çeşitli oyun içi ögelerin kilidi açılabilecek ve ilerleyen aşamalarda koleksiyonlarına ışık kılıcı ya da özel bir droid ekleyebilecek.

The Sims 4 için hazırlanan Star Wars: Journey to Batuu genişleme paketi, 8 Eylül 2020'de oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümleri için erişilebilir olacak. Buradaki bağlantıya tıklayarak Sims 4'ün Steam sayfasına ulaşabilir, oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir ya da oyunu satın alabilirsiniz.

Kaynak : https://www.space.com/sims4-star-wars-journey-to-batuu-expansion.html
8
5
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
5
1
0