Hideo Kojima: Death Stranding Oynarken Yalnız ve Kaybolmuş Hissedeceksiniz

25
6
4
3
2
Önümüzdeki günlerde Playstation 4 için piyasaya sürülecek oyun Death Stranding, yapımcılarının yaptığı açıklamalarla oyunseverlerin kafasını karıştırmış durumda. Oyunu oynayanların oldukça yalnız ve kaybolmuş hissedeceğini belirten Kojima, dikkatleri de bu şekilde üzerine çekmiş oldu.

Kojima Productions tarafından geliştirilen ve Sony IE tarafından Playstation 4 platformunda yayınlanacak olan, kahramanlarını ise birçok kişinin farklı dizilerden tanıdığı oyun Death Stranding,  en çok beklenen video oyunlarından biri olarak görülüyor.

'Farklı amacı' olan bir oyun

death stranding

Bazı oyunlar sizi eğlendirmeyi amaçlarken bazıları korkutur, bazıları da düşündürür. Fakat bu sefer Kojima farklı bir amaç ile oyunlarını yayınlayacağını açıkladı: “Yalnız ve kaybolmuş hissetmenize neden olmak.” Diğerler oyunlardan oldukça farklı bir amaç güderek kullanıcıya sunulması beklenen Death Stranding, yalnızlığı ve fikirlerde kaybolmayı seviyorsanız tam da sizin aradığınız oyun olabilir.

Bunların yanında ayrıca stres verici ve depresif olarak nitelendirilebilecek bir oyun da diyebileceğimiz Death Stranding, oyun kahramanı Sam’e sunulan imkanlarla; oynayanlara, yaşayabilecekleri yeni bir dünya sunuyor.

Fiyatı ve çıkış tarihi açıklanmıştı

Hideo kojima

Kojima, Twitter’da yaptığı açıklamalarda Death Stranding’in oynarken oldukça yalnız hissedeceğiniz bir oyun olduğunu söyledi. “Sizi çevreleyen doğa çok güzel ama aynı zamanda vahşi hayata ayak uydurmak da bir o kadar yorucu ve yıpratıcı.” diyerek oyunun kendine özgü yanlarından bahsedip aslında oldukça garip bir oyun olduğunu da vurguladı.

Death Stranding Playstation 4 için geliştirilmeye hala devam ediyor ve herhangi bir gecikme olmazsa 8 Kasım’da piyasaya sunulacağı yapılan açıklamalar arasında yer alıyor. Oyun şu anda Playstation Store’da 429 lira gibi yüksek bir ücret karşılığında ön siparişle satın alınabiliyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/21/death-stranding-ps4-playstation-kojima-lonely/
25
6
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
25
6
4
3
2