Spider-Man Geliştiricisi, Oyunda Kimsenin Bulamadığı 'Easter Egg'i Açıkladı

129
29
16
5
5
Spider-Man Geliştiricisi, Oyunda Kimsenin Bulamadığı 'Easter Egg'i Açıkladı
'Easter egg' oyunlarda ve filmlerde sürpriz bonuslar olarak karşımıza çıkan, eserlerin içine gizlenmiş tatlı göndermelerdir. Spider-Man oyununda da birçok 'easter egg' bulunuyor ancak biri yakın zamana kadar keşfedilmemişti.

Spider-Man, yüzlerce 'easter egg'iyle oyuncuların yüzünü güldüren, eğlence dolu bir oyun. Bu 'easter egg'lerin bazıları Daredevil ve Iron Fist gibi Marvel karakterleriyle ilgili, diğerleriyse aklınıza hemen gelmeyecek çizgi roman karakterleriyle. Insomniac'ın PlayStation 4'e özel, eğlence dolu oyununda bir buçuk yıldan sonra bakılmadık taş kalmadığını düşünebilirsiniz. Ancak durum böyle değil.

Insomniac'ın kıdemli, oyun motoru programcısı Elan Ruskin, oyuncuların henüz bulamadığı bir 'easter egg'i Twitter'da paylaştı.

"Şimdiye kadar kimsenin fark edemediği bir Easter egg'i açıklamanın zamanı geldi sanırım: Bu adamlar cumartesi günleri çalışmıyorlar!"

Oyunda Ortodoks Yahudiler, cumartesi günleri işlerine gitmiyor. Aynı gerçek hayatta olduğu gibi.

Ruskin, bu özelliğin gerçek hayattaki cumartesi günüyle bağlantılı olduğunu onayladı. Yani, Spider-Man, PS4'ünüzdeki saati kontrol ediyor.

"Gerçek hayattaki Cumartesi günü. Oyun, PS4'ünüzdeki saati kontrol ediyor."

Oyunda bulunan yüzlerce küçük, tatlı detaydan biri de bu. Sizin oyunda en beğendiğiniz 'easter egg' ne olmuştu?

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-04-20-spider-man-ps4-dev-reveals-cool-easter-egg-no-one-noticed
129
29
16
5
5
Emoji İle Tepki Ver
129
29
16
5
5