Steam Fiyatı 6 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

29
11
5
2
1
Indiagala, Steam'de 6 TL karşılığında satılan Snowball! isimli bir oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarının hizmetlerine sundu. Gerekli işlemlerin yapılmasıyla birlikte oyuna ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Indiegala, ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu oyunlar her ne kadar yüksek sistem gereksinimleri istemese de çokça popüler olan oyunlar arasında olmasa da oynanabilecek seviyede oyunlar. Indiegala bu sefer Snowball! isimli bir oyunu ücretsiz yaptı. Valve'ın oyun platformu Steam'de 6 TL'ye sahip olacağınız bu oyunun amacına gelin yakından bakalım.

Aslında bu oyunu gören ileri yaştaki takipçilerimizin akıllarına doğrudan eski Windows işletim sistemlerini ve oyun salonlarını getirecekler. Bunun sebebi bu oyunun hem çok daha öncelerde jetonla oynanan hem de Windows işletim sistemlerine dahil edilen bir oyun olması. Pinball ismiyle bilinen oyuna çok benzeyen Snowball!, oynanış olarak Pinball ile neredeyse aynı. Bir kartopu küresini yönetmeye çalıştığımız bu oyunda mümkün olan en yüksek puanı toplamaya ve karpotunu düşürmemeye çalışıyoruz. Gelin şimdi de bu oyuna nasıl sahip olabileceğinizi anlatalım.

Yapmanız gereken ilk işlem burada bulunan bağlantıya ulaşmak. Daha sonra sizi karşılacak olan ekranda bulunan "LOGIN TO ADD TO YOUR LIBRARY" butonuna tıklamanız gerekiyor.

İlgili butona tıkladıktan sonra yapmanız gereken şey sisteme giriş yapmak. Burada Facebook, Google ya da mail adresinizle sisteme giriş yapabilir ya da 'Register' yazan kısma tıklayarak sisteme üye olabilirsiniz.

Sisteme girişiniz yapıldıktan sonra oyunu kütüphanenize eklemek için yeniden burada bulunan bağlantıya ulaşmanız gerekiyor. Indiegala otomatik olarak oyunu kütüphanenize eklemiyor maalesef. Az önce tıkladığımız buton bu kez "ADD YOUR GAME TO LIBRARY" olarak değişmiş oluyor. Bu butona tıkladığınızda ise oyun kütüphanenize eklenmiş oluyor.

"GO TO YOUR LIBRARY" yazan butona tıkladığınız zaman sizi otomatik olarak Indiegala kütüphanenize götürüyor. Burada bulunan "SHOWCASE LIBRARY" sekmesi altında Indiegala'dan almış olduğunuz tüm ücretsiz oyunları görüntüleyebilir, işletim sisteminiz için uygun olan sürümünü indirmeye başlayabilirsiniz.

Kaynak : https://freebies.indiegala.com/snowball/
29
11
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
11
5
2
1