Steam, Minion Masters'ın 25 TL'lik Ek Paketini Ücretsiz Yaptı (Oyun da Ücretsiz)

104
37
17
6
6
Steam, 2016 yılında piyasaya sürülen Minion Masters'a ait bir ek paketi kısa süreliğine ücretsiz yaptı. 'Charging Into Darkness' olarak isimlendirilen bu paket, Minion Masters'a yeni içerikler ekliyor ve oyun içinde farklı bir deneyim sunuyor.

Valve'ın sahip olduğu ve dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu olan Steam, zaman zaman düzenlediği kampanyalarla oyuncuların gönlünü alıyor. Şirket, düzenlediği kampanyalarda bazen bir oyunu bazense bir oyuna ait ek paketi ücretsiz olarak sunuyor. Steam şimdi, popüler bir strateji oyunu olan Minion Masters'ın 'Charging Into Darkness' isimli bir ek paketini ücretsiz olarak sunmaya başladı.

2016 yılında piyasaya sürülen Minion Masters, o dönemlerde en popüler oyunlardan bir tanesiydi. Milyonlarca oyuncu, kendi karakterlerini seçtikleri bu oyunda karşı tarafla savaşıyordu. Anlatmakla bitiremeyeceğimiz bu oyun, Steam'de ücretsiz olarak bulunuyor ancak geliştiriciler tarafından yayınlanan ek paketler, çeşitli ücretler karşılığında satılıyordu. Şimdi yeni bir kampanya sunan Steam, Charging Into Darkness isimli ek paketi, çok kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunuyor.

Minion Masters oyun içi görüntü

Minion Masters'ın ücretsiz olarak sunulmaya başlayan Charging Into Darkness eklentisi, oyuncular için daha farklı bir deneyim vadediyor. Bu eklentiyle birlikte Minion Masters'a yeni içerikler geliyor. Bu da oyunun daha çekişmeli ve eğlenceli bir hâle gelmesine olanak sağlıyor.

Charging Into Darkness eklentisini tek başına Steam kütüphanenize eklemeniz bir işe yaramıyor çünkü bu eklentiyi kullanabilmek için öncelikle Minion Masters'a sahip olmanız gerekiyor ancak bu oyunun kendisi de ücretsiz olduğu için cebinizden yine herhangi bir para çıkmayacağını söyleyebiliriz. Peki bu ücretsiz oyun ve ek pakete nasıl sahip olacaksınız? Dilerseniz hemen bu sorunun cevabına geçelim.

Minion Masters'ın Charging Into Darkness isimli ek paketine ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler:

  • Steam hesabınıza uygulama ya da internet tarayıcısı üzerinden giriş yapın. 
  • Burada bulunan bağlantıyı kullanarak Minion Masters'ın Charging Into Darkness için başlattığı kampanyaya erişin.
  • 'Hesaba Ekle' yazan butona tıklayın. Bu işlem, söz konusu DLC paketini Steam hesabınıza ekleyecektir.
  • Bu ek paketi kullanmak için Minion Masters'ın kendisine sahip olmanız da gerekmektedir. Burada bulunan bağlantıyı kullanarak Minion Masters'ın Steam sayfasına erişip oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
104
37
17
6
6
Emoji İle Tepki Ver
104
37
17
6
6