SteelSeries, Özelleştirilebilir Hassasiyetli Klavyesi Apex Pro'yu Tanıttı

21
5
4
2
0
Ünlü oyun ekipmanı üreticisi SteelSeries, hassasiyeti oyun ve gündelik kullanımlar için özelleştirilebilen yeni klavye modeli Apex Pro'yu tanıttı. Kullanıcıların kendi tercihlerine göre tuşların hassasiyetini ve hızını ayarlamaya imkan veren Apex Pro, haziran ayında yeni sahipleriyle buluşacak.

Oyuncular için mouse'lar kadar klavyelerin kalitesi de büyük bir önem arz ediyor. Oyuncu ekipmanları üreten SteelSeries, üstün özelliklere sahip yeni klavye modellerinin tanıtımı yaptı. Apex Pro olarak adlandırılan bu klavye modelinin tuşları, oyun ve gündelik kullanım için özelleştirilebiliyor, bu sayede de kullanıcılara çok daha iyi bir kullanım deneyimi sunuyor. İşte SteelSeries'in üretmiş olduğu yeni klavye modeli Apex Pro;

Bu modelin diğer klavyelere göre üstün özellikleri bulunuyor. Şöyle ki oyuncular özellikle de Counter Strike: Global Offensive ve PUBG gibi klavye işlevinin fazlasıyla önemli olduğu oyunlarda bu özellikten fazlasıyla yararlanacağa benziyorlar. Böylelikle oyuncular, oyun sırasında ve günlük kullanımlarında klavyelerinin tuş vuruş hassasiyetlerini değiştirebiliyorlar. Özel bir yay sistemine sahip olan SteelSeries Apex Pro, bu yay sistemi sayesinde tuşların vuruş derinliğini belirlenen değerlerde tutuyor. 0.4 milimetre ile 3.6 milimetre aralığında değişen değerlerin ayarlanabildiği Apex Pro sayesinde kullanıcılar, hem farklı işlemler için tek bir klavye kullanabilecekler hem de kendileri için en uygun olan tuş ayarlamalarını yapabilecekler. 

Bu klavyenin dikkan çeken bir diğer özelliği daha bulunuyor. Klavyenin üzerinde yer alan OLED ekran sayesinde kullanıcılar Discord ve Spotify gibi uygulamaları yönetebiliyorlar ve bu ekranı özelleştirebiliyorlar.

Bu özelliğin kullanılabilmesi için özel bir manyetik sensör sistemine sahip olan SteelSeries Apex Pro, bu özelliğiyle birlikte dünyanın en hassas ve dünyanın en hızlı klavyesi olabilme unvanını üzerinde taşıyor. Apex Pro ile ile ilgili açıklamalarda bulunan SteelSeries CEO'su Ehtisham Rabbani, bu klavyenin her oyuncunun özel tercihlerine ve kullanım şekline uyum sağlayabilen tek klavye olduğunu ifade etti. SteelSeries'in haziran ayında piyasaya sürmeyi planladığı Apex Pro, SteelSeries'in orijinal internet sitesinden satın alınabilecek. Bu ürüne sahip olmak isteyen oyuncular, SteelSeries'e 200 dolar (yaklaşık 1.200 TL + vergiler) ödemek zorunda.

Kaynak : https://venturebeat.com/2019/05/28/steelseries-launches-mechanical-gaming-keyboards-with-adjustable-actuation/
21
5
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
5
4
2
0