Stranger Things’in Efsane Sahnesini, Senaryosuyla Birlikte İzleyin (Spoiler)

21
5
2
1
1
Stranger Things dizisinin üçüncü sezonu Netflix ekranlarındaki yerini aldı. Bu sezondaki en çarpıcı sahnelerden biri, senaryosu ile birlikte inceleme şansına kavuştuk.

Stranger Things, bir grup çocuğun bir takım doğaüstü olayları kendi başlarına çözmeye çalıştıkları nostaljik bir yapım olarak dikkat çekiyor. Eleştirmenlerden ve izleyicilerden tam not alan yapımın geçtiğimiz günlerde üçüncü sezonu yayınlanmıştı. Sezona damga vuran sahnelerden birinin nasıl hazırlandığı ortaya çıktı.

Yazının buradan sonrası, Stranger Things dizisinin üçüncü sezonu hakkında spoiler içeriyor. Devam edip etmemek size kalmış durumda. 

stranger things

Senaryolar, kağıt üzerindeki sözcüklerden fazlasıdır. Sinemaya anlam katan şey gördüğümüz görüntüler olsa da o görüntüleri bir hikayeyi ne kadar iyi anlattıklarına göre benimseriz. Sinemacılar, iyi bir senaryo olmadan iyi bir film çekilemeyeceğini söyler. 

Twitter’da Screenplayed adlı hesapta paylaşılan bir videoda, Stranger Things dizisinin 3. sezonunda yer alan ve öne çıkan bir sahne, senaryosu ile bir arada paylaşıldı. 

Dizinin 3. sezonunda karakterlerden birinin diğerine ilan-ı aşk etmesi ve öbür karakterin eşcinsel olduğunu belirtmesi üzerine yaşadığı şoku gördüğümüz sahne, senaryoda yer alan yönlendirmeleriyle beraber daha da eğlenceli hale geliyor. Metin akışı, sahnenin hızına ayak uyduracak şekilde oluyor. 

Bu sahneyi, dizinin yönetmenliğini de yapan Duffer Brothers kaleme aldı.

Kaynak : https://news.avclub.com/see-one-of-stranger-things-best-scenes-play-out-against-1836313709
21
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
5
2
1
1