Tesla Cybertruck'la Dalga Geçen Markaların Yaptığı Sosyal Medya Paylaşımları

144
38
15
15
8
Lego, Pepsi ve Denny gibi dev markalar, resmi Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda, Tesla Cybertruck’ın hem tasarımı hem de sunum sırasında yaşadığı fiyaskolarla dalga geçti. İşte dünyaca ünlü markaların Cybertruck’ı tiye alan paylaşımları.

ABD’li elektrikli otomobil şirketi Tesla’nın bilim kurgu filmlerindeki araçlara taş çıkartacak yeni pick-up modeli Cybertruck, lanse edildiği 22 Kasım tarihinden bu yana konuşulmaya devam ediyor. Her gün farklı bir haberle manşetleri süsleyen fütüristik araç, daha ilk denemede kırılan camları ve ilginç tasarımı nedeniyle farklı sektörlerden birçok markanın alay konusu olmuştu.

Örneğin; Alman otomobil üreticisi BMW, SUV modeli BMW X5’in zırhlı bir versiyonu Protection VR6’yı Twitter’dan tanıtırken, Cybertruck’ın kırılan camlarına atıfta bulunmuş ve yeni aracının metal bilyelere karşı dayanıklı olduğunu belirtmişti. Benzer şekilde, dünyaca ünlü oyuncak şirketi LEGO da, düşene bir tekme de ben vurayım diyerek Tesla’yı tiye almıştı.

Tesla cybertruck elon musk

Elbette, Elon Musk’ın elektrikli pick-up’ı Cybertruck ile dalga geçen şirketler bunlarla da sınırlı değil. İçecek markası Pepsi’den fastfood zinciri Denny’e, Dubai polisinden otomotiv haberciliği yapan Elite Tuner’a kadar pek çok firma Tesla’nın fütüristik aracıyla dalga geçmeyi ihmal etmedi. Biz de, bu markaların Cybertruck’ı tiye alan paylaşımlarını sizler için derledik.

Tesla Cybertruck ile dalga geçen markaların tüm paylaşımları:

()

()

()

()

()

()

Kaynak : https://sputniknews.com/viral/201911291077430996-big-brands-making-meme-versions-elon-musks-cybertruck/
144
38
15
15
8
Emoji İle Tepki Ver
144
38
15
15
8