The Falcon and The Winter Soldier Mini Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

26
2
2
0
0
Marvel Sinematik Evreni’nden Disney+’a geçecek ilk kahramanlar olan Falcon ve Winter Soldier’ın mini dizisine dair önemli bilgiler internette açığa çıktı.

Avengers: Endgame ile Marvel Sinematik Evreni (MCU)’da bir dönem kapanmış oldu. Filmin ardından, Disney’in yayın platformu Disney+ üzerinden yayınlanacak mini seriler duyurulmuştu. Bu dizilerin ilki olan The Falcon and The Winter Soldier mini dizisi hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

Dizinin oyuncu kadrosu genişleyecek ve filmlerden tanıdığımız bazı isimler seriye dahil olacak. Yönetmenliğini Kari Skogland’ın üstleneceği mini seride Anthony Mackie Falcon’u, Sebastian Stan ise Winter Soldier’ı oynayacak.

Seriye katılacak diğer isimler arasında ise Daniel Brühl ve Emily VanCamp yer alıyor. Brühl’ü daha önce Captain America: Civil War filminde Helmut Zemo olarak görmüştük. VanCamp ise Sharon Carter/Agent 13 olarak karşımıza çıkmıştı.

Kevin Feige tarafından yapılacak olan mini seri, Disney+ için yapılacağı açıklanan üç seriden ilki olarak Ağustos 2020’de ekranlara gelecek. Disney+ için açıklanan diğer projeler arasında WandaVision ve Loki var. WandaVision’da Elizabeth Olsen’i Wanda Maximoff/Scarlet Witch olarak izleyeceğiz. Paul Bettany ise Vision olarak karşımıza çıkacak. Loki serisinde ise Tom Hiddlestone’u role geri dönerken göreceğiz.

Disney+ üzerinden yayınlanması beklenen ancak henüz hakkında açıklama yapılmayan dördüncü seri ise Hawkeye serisi. Jeremy Renner’in Clint Barton/Hawkeye rolüne geri döneceği bu seride Kate Bishop’u yetiştirme sürecini izleyeceğiz.

Kevin Feige, bu hikayelerin büyük hikayeler olacağını ve MCU üzerinde etkileri bulunacağını söylemişti. Yani bu mini seriler, bağımsız küçük hikayeler anlatmak yerine çizgi romanlarda altyapıların hazırlandığı ve detayların aktarıldığı Tie-in adı verilen ‘bağlama’ sayılarının televizyon ekranlarındaki versiyonu olarak görev yapacak.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/entertainment/news/the-falcon-and-the-winter-soldier-director-cast-release-date-series-disney-plus-marvel-mcu-2040590
26
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
2
2
0
0