The Game Awards 2022'de Duyurulan Tüm Oyunlar ve İzlemeye Doyamayacağınız Fragmanları

16
4
2
2
0
The Game Awards 2022'de Duyurulan Tüm Oyunlar ve İzlemeye Doyamayacağınız Fragmanları
The Game Awards 2022, verilen ödüllerin yanı sıra yepyeni oyun duyurularına da ev sahipliği yaptı. Biz de sizler için etkinlikte duyurulan tüm yeni oyunları derledik.

Video oyun dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan The Game Awards, geçtiğimiz saatlerde gerçekleştirildi. Pek çok kategoride ödüllerin dağıtıldığı etkinlikte, yepyeni oyunların duyurusu da yapıldı. Bu içeriğimizde, The Game Awards 2022'de duyurulan yeni oyunlar ile bu oyunların tanıtım videolarına bakacağız. 

Etkinlik kapsamında yapılan açıklamalar, önümüzdeki süreçte oldukça önemli yapımlar ile tanışacağımızı gözler önüne seriyor. Zira duyurulan yeni oyunların büyük bir çoğunluğu AAA yapımlar veya bugüne dek milyonlara ulaşmış olan küçük oyunlar. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, yaklaşmakta olan o oyunlara bakalım.

The Game Awards 2022'de duyurulan tüm oyunlar:

  • Hellboy: Web of Wyrd
  • Among Us Hide-and-seek
  • Street Fighter 6
  • Hades 2
  • Judas
  • Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
  • Earthblade
  • Death Stranding 2
  • Tekken 8
  • Diablo 4
  • Crash Team Rumble
  • Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC
  • Armored Core VI Fires of Rubicon
  • Final Fantasy 16
  • Star Wars Jedi: Survivor’s
  • Suicide Squad: Kill the Justice League
  • Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC
  • Warhammer 40,000: Space Marine 2
  • Crime Boss: Rockay City
  • The Lords of the Fallen: Soulslike Reboot
  • The Last of Us Part 1 PC
  • Returnal PC
  • Baldur's Gate 3
  • Transformers: Reactive
  • Banishers: Ghosts of New Eden
  • Immortals of Aveum
  • Remnant 2
  • After Us
  • Dune: Awakening

Hellboy: Web of Wyrd

Dünyanın en bilindik çizgi roman karakterleri arasında yer alan Hellboy, önümüzdeki dönemlerde bir yakın dövüş oyunu ile karşımıza çıkacak. "Hellboy: Web of Wyrd" ismiyle yayınlanacak oyunun çıkış tarihi bilinmiyor olsa da PlayStation 4-5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch sahiplerinin bu oyuna ulaşabilecekleri açıklandı.

Among Us Hide-and-seek

Bir döneme damgasını vuran Among Us, bugün itibarıyla yeni bir moda sahip olacak. Oyuncular bu modda, saklambaç oynayacaklar. Oyunun fiyatının 10,50 TL olduğunu belirtelim.

Street Fighter 6

Dünyanın en popüler yakın dövüş oyun serileri arasında yer alan Street Fighter'ın 6. oyunu da gün yüzüne çıktı. Oyun, 2 Haziran 2023'te çıkış yapacak. Oyun 599,00 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Hades 2

2020 yılında piyasaya sürülen ve o dönem video oyun tutkunlarını mest etmeyi başaran Hades'in devam oyunu geliyor. 2023'te, oyunla ilgili daha fazla detay göreceğiz.

Judas

FPS türünü sevenlere müjde. Yeni bir FPS oyunu geliyor. BioShock'un yaratıcısı Ken Levine tarafından hayata geçirilen proje, üst düzey grafikleri ile daha şimdiden mest etmiş durumda.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Nintendo Switch'teki en popüler oyunlar arasında yer alacak Bayonetta serisi için yeni bir oyun daha geliyor. Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, 17 Mart 2023'te yayınlanacak.

Earthblade

Platform türünü seven oyuncular da unutulmadı. Celeste isimli oyunun yapımcıları, bu kez de Earthblade isimli bir yapım üzerinde çalışıyorlar. Bu oyun, 2024'te çıkış yapacak. 

Death Stranding 2

2019'da yayınlanan Death Stranding, o dönemler büyük ses getirmişti. Kimileri oyuna hayran kalırken kimilerine göre yürüyüş simülasyonundan ibaretti. Ve şimdi Death Stranding 2 geliyor! Fragmanda yine bir bebek var...

Tekken 8

Bir başka popüler dövüş oyunu olan Tekken'in en yeni oyunu için de oynanış fragmanı yayınlandı.

Diablo 4

Diablo serisi de dünyanın en çok ilgi gören oyunları arasında yer alıyor. The Game Awards 2022'de paylaşılan fragmana göre bu oyunla 6 Haziran 2023'te tanışacağız.Oyun 1.199 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

Crash Team Rumble

Çevrimiçi çok oyunculu bir oyun olarak duyurulan Crash Team Rumble'da "wumpa" isimli bir meyve için birbirimizi döveceğiz.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC

Cyberpunk 2077'ye 2023'te yeni bir DLC gelecek. Bu DLC, oyuna Solomon Reed isimli bir karakteri katacak. 2023 yılında piyasaya sürülecek DLC de The Game Awards 2022'de gün yüzüne çıktı.

Armored Core VI Fires of Rubicon

Elden Ring geliştiricisi FromSoftware, 2013'te "Armored Core: Verdict Day" isimli bir oyunu piyasaya sürmüş, bu oyun Armored Core serisinin sonu olarak düşünülmüştü. Seri, yeniden başlıyor...

Final Fantasy 16

Dünyanın en uzun soluklu video oyun serilerinden Final Fantasy'nin en yeni oyunu da The Game Awards 2022'de gösterildi. Yeni oyun, 22 Haziran 2023'te yayınlanacak ve PlayStation'a özel olacak.

Star Wars Jedi: Survivor’s

Star Wars Jedi: Survivor’s, orijinal hikayede yaşananları anlatacak. Oyunla 17 Mart 2023'te tanışacağız. Oyunun fiyatı 1.199,99 TL olacak.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Süper kahraman hayranlarının sevecekleri Suicide Squad: Kill the Justice League de The Game Awards 2022'de sahne aldı. Oyun, 26 Mayıs 2023'te yayınlanacak.

Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC

2022'nin başında PlayStation özel oyunu olarak piyasaya sürülen Horizon Forbidden West'e büyük bir güncelleme geliyor. Burning Shores isimli bu DLC, Nisan 2023'te oyuncularla buluşacak.

Warhammer 40,000: Space Marine 2

"Warhammer 40,000" serisinin 2023 yılında yayınlanacak yeni oyunu olan Space Marine 2, oyunculara etkileyici bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Crime Boss: Rockay City

GTA serisinden sıkılan ancak yine de bu tür bir oyun arayanlara müjde! Crime Boss: Rockay City geliyor. 90'lı yılların Florida'sında geçecek oyunda, yeraltı suç dünyasının liderleri arasına girmeye çalışacağız. Oyun 329 TL'ye satın alınabilecek.

The Lords of the Fallen: Soulslike Reboot

2016'da yayınlanan Lords of the Fallen'ın yeniden başlatılmış bir sürümü olarak karşımıza çıkan The Lords of the Fallen: Soulslike Reboot'tan da ilk oynanış videosu gelmiş durumda.

The Last of Us Part 1 PC

PlayStation ekosisteminin en çok sevilen oyunlarından bir tanesi olan The Last of Us, 2023'te PC'ye gelecek. Yapılan açıklamaya göre bu oyunla 3 Mart 2023'te tanışacağız. Oyunun fiyatı 599,00 TL olacak.

Returnal PC

Tıpkı The Last of Us gibi Returnal da PlayStation ekosisteminin sevilen yapımlarındandı. 2023 yılının başlarında, bu oyuna PC üzerinden de ulaşabileceğiz.

Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3, bir süredir erken erişimde olan bir oyun. Paylaşılan yeni fragmanla oyunun kararlı sürüme ne zaman geçeceği belli oldu. Ağustos 2023'te, bu oyunun kararlı sürümüne ulaşılabilecek. Oyun 249,00 TL'ye satın alınabiliyor.

Transformers: Reactive

The Game Awards 2022'de yeni bir Transformers oyunu da duyuruldu. Transformers: Reactive hem PC hem de konsollarda oynanabilir olacak.

Banishers: Ghosts of New Eden

Banishers: Ghosts of New Eden, bizler 1695 yılına götürecek. Oyunda hayaletlere karşı koymaya çalışacağız.

Immortals of Aveum

Fantastik bir teması bulunan Immortals of Aveum, tek oyunculu bir yapım olacak. FPS türündeki oyun önümüzdeki yıl çıkacak.

Remnant 2

PlayStation, Xbox ve PC için piyasaya sürülecek Remnant 2, etkileyici bir konuya sahip olacak. Oyunda yağma, aksiyon ve canavar gibi ne ararsanız olacak.

After Us

After Us biraz garip bir oyun. Bu oyunda ölmüş bir insanın ruhunu canlandırıp, ölümden sonraki yaşamı deneyimleyeceğiz.

Dune: Awakening

Dune filminin oyunu Dune:Awakening de The Game Awards 2022'de yer aldı.

16
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
2
2
0