Togg, Görme Engellilere de Erişebilmek İçin BlindLook ile Ortaklık Kurdu

29
8
3
1
0
Önümüzdeki aylarda yerli otomobili yollara indirmeye hazırlanan Togg, bu kez büyük bir ortaklık haberiyle gündeme geldi. Şirket, ürün ve hizmetlerinden görme engellilerin de faydalanması için BlindLook ile ortaklık kurdu.

Türkiye’nin ilk tamamen elektrikli yerli otomobili Togg’un yollara inişine yalnızca birkaç aylık bir zaman kalmışken, bugün Togg’dan önemli bir açıklama geldi. Otomobil markası olmanın ötesinde tüm mobilite alanında hizmet vermeyi amaçlayan şirket, görme engelli kullanıcılar için BlindLook ile iş birliği yaptı.

Togg, BlindLook ile yapılan iş birliği kapsamında fiziksel ve dijital ürünlerinin temas noktalarının engelsizleştirilmesini sağlayacak. Bununla birlikte Togg, bu ortaklık ile birlikte BlindLook’un partnerlerine sunduğu kapsayıcı hizmeti belgeleyen global sertifikası EyeBrand ağına katıldı.

Görme engelliler, ses teknolojisi ile Togg'un ürün ve hizmetlerinden faydalanacak:

togg

Togg’un yeni ortaklığıyla birlikte şirketin ürün ve hizmetleri, BlindLook’un ses odaklı teknolojisiyle görme engelli kullanıcılar için erişilebilir olacak. Görme engelli bireyler, Togg ve BlindLook entegrasyonunun tamamlanmasıyla Togg’un resmi internet sitesine BlindLook hesaplarıyla girerek ürün ve hizmetlerden faydalanabilecekler.

Son günlerde ortaklıklarının sayısını artırmayı sürdüren Togg, son olarak geçtiğimiz hafta dünyanın en büyük şirketlerinin de yer aldığı TM Forum’a dahil olmuştu. Togg, forumun ilk mobilite servis sağlayıcısı olarak bir ilke de imza atmıştı. TM Forum, günümüzde 850’den fazla dev şirkete ev sahipliği yapıyor.

29
8
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
8
3
1
0