İddia: Ubisoft, E3'te Rocket League Tarzı Bir Oyun Duyuracak

21
3
3
0
0
Söylentilere göre Ubisoft, önümüzdeki E3 etkinliğinde Rocket League tarzı çok oyunculu bir oyun olan Roller Champions’ı duyuracak.

Son gelen söylentilere göre Ubisoft, yaklaşmakta olan E3 2019 oyun fuarında beş kişilik takımlardan çok oyunculu bir rekabetçi oyun tanıtacak. Oyunda 5 kişilik takımların ayaklarında paten ve ellerinde bir top olacak, yani mantık Rocket League ile aynı diyebiliriz.

Normalde paten derbisinde oyuncuların elinde bir top olmaz, bunun yerine karşı tarafın oyuncularından kaçmaya çalışarak skor elde ederler. Ortaya çıkan görsellerden yola çıkarak Roller Champions’ın bu mekaniği benimsemediği görülüyor, bunun yerine oyuncular topu paslaşabilecekler. Ayrıca bir ‘şut’ butonu da bulunuyor, muhtemelen skorlar bu sayede elde edilecek.

Topa sahip olmadığınız zaman, öbür oyunculara müdahale ederek topu almaya çalışabileceksiniz. Aynı Rocket League’deki gibi oyuncunuzu özelleştirebileceksiniz. Özelleştirmeler genellikle kozmetik ile olacak, yani Ubisoft kârı buradan elde etmeyi hedefliyor diyebiliriz.

Kim bilir belki de Ubisoft, Rocket League’in yapamadığını yapıp PES ve FIFA’nın domine ettiği spor oyunları camiasına yeni bir soluk getirebilir. E3 konferansı hakkında detayları incelemek için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/ubisoft-is-rumoured-to-reveal-a-rocket-league-style-roller-derby-game-at-e3/
21
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
3
0
0