WhatsApp'ın Karanlık Modundan Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

110
20
14
14
12
WhatsApp'ın bir türlü gelmek bilmeyen karanlık modu, son yayınlanan beta 2.19.294 güncellemesiyle bir kez daha karşımıza çıktı. Paylaşılan ekran görüntüleri, 'koyu renkli' WhatsApp'tan neler beklememiz gerektiğini gözler önüne seriyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir süredir karanlık mod üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Karanlık modun yayınlanmasıyla birlikte özelliğin, uygulamanın en popüler özelliklerinden biri olması bekleniyor. Ancak geliştiriciler şu an için, karanlık mod özelliğinin kullanıcılara ne zaman sunulacağını açıklamadılar.

WhatsApp'ın karanlık modu ilk olarak, uygulamanın Android sürümünün betasında ortaya çıktı. WABetaInfo ekibi tarafından ortaya çıkartılan bu özellik, ilk başlarda bir hayli sorunlu görünüyordu ancak geliştirici ekip şimdi, WhatsApp'ın beta sürümünü "2.19.294" olarak güncelledi ve bu güncelleme, WhatsApp'ın karanlık modunun çok daha iyi bir hal aldığını gözler önüne seriyor.

WhatsApp

WhatsApp uygulamasına gelecek olan karanlık mod, kullanıcılar tarafından farklı şekilde ayarlanabilecek. Ortaya çıkan bilgilere göre bu özellik, kullanıcıların isteği doğrultusunda her zaman veya telefonun sistem ayarlarına göre kullanılabilecek. Ancak anlaşılan o ki geliştirici ekibin hala bu özellik üzerinde bir hayli çalışması gerekiyor. Çünkü WhatsApp'ın karanlık teması şu an için tam olarak hazır değil.

Yine WABetaInfo ekibi tarafından çıkartılan yeni bilgilere göre geliştirici ekip, şu sıralarda WhatsApp'ın emoji ve çıkartma bölümleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor gibi görünüyor. WABetaInfo'nun ortaya çıkarttığı görüntülerde WhatsApp ekibinin, emoji ve çıkartma bölümünün karanlı mod uyumunu başarılı bir şekilde tamamladığı açıkça görülebiliyor. İşte WhatsApp karanlık modunun emoji ve çıkartma kısmındaki görünümü;

WhatsApp

WhatsApp'a gelecek olan karanlık mod, doğrudan siyah bir şekilde değil, daha çok koyu mavi ve koyu gri renklerin hakim olduğu bir yapıda olacak. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı şu an için bilinmiyor ancak geliştirici ekibin şu sıralar, WhatsApp'ın karanlık moduna odaklandığı ve çalışmalarını bu noktada yoğunlaştırdığı su götürmez bir gerçek. Ekibin iOS platformuyla ilgili düşüncesinin ne olduğu ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-19-294-whats-new/
110
20
14
14
12
Emoji İle Tepki Ver
110
20
14
14
12