Xbox Series S'in Varlığı, Yeni Nesil Oyun Kumandası ile Gün Yüzüne Çıktı

31
3
1
0
0
Microsoft'un bu yıl duyuracağı iddia edilen ikinci oyun konsolu Xbox Series S ile ilgili yeni bir sızıntı yaşandı. Yeni nesil Xbox'lara ait oyun kumandasının sızdırılan kutu görselleri, bu oyun konsolunun beyaz renkli olacağını ve Xbox Series X'le ortak oyun denetleyicisine sahip olacağını gösteriyor.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, şu sıralar yeni oyun konsolu Xbox Series X üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yıl sonunda piyasaya sürülmesi beklenen oyun konsolunun, oyuncuları heyecanlandıracak onlarca özelliği var. Ancak özellikle de son dönemlerde sık sık dillendirilen bir iddia var. Bu iddiaya göre Microsoft, Xbox Series X'le birlikte "Xbox Series S" isimli uygun fiyatlı bir oyun konsolu daha piyasaya sürecek.

Xbox Series S'le ilgili bilinen detaylı bir şey yok. Microsoft'un, Xbox Series X'in bazı özelliklerini kısarak yeniden dizayn edeceği ve bu sayede de ortaya uygun fiyatlı bir konsol çıkacağı söyleniyor. Yaşanan son bir sızıntıysa Xbox Series S'in varlığını, oyun kumandası üzerinden doğruluyor gibi görünüyor. Üstelik görünüşe göre bu oyun konsolu, Xbox Series X gibi siyah değil, beyaz renkli olacak.

İşte Xbox Series S'in sızdırılmış oyun kumandasına ait kutusu

Xbox Series S

Yukarıda gördüğünüz kutu görseli, beyaz renkli bir Xbox Series X olarak yorumlayabilirsiniz. Evet, bu doğru bir yaklaşım. Ancak kutu içerisinde yer alan tanıtıcı kağıtlarda yer alan "Xbox Series X/S" detayı, Microsoft'un bu yıl tek bir konsol modeliyle yetinmeyeceğinin açık bir göstergesi. Üstelik görünüşe göre Microsoft'un yeni oyun konsolları, ortak kumandalarla kontrol edilebilecek.

Xbox Series X

Xbox Series X ve Xbox Series S'e ait olduğu anlaşılan oyuncu kumandasının beyaz olması sadece Xbox Series S'in değil, Xbox Series X'in de beyaz renkli olabileceğinin bir göstergesi. Ancak şu an için bu konuda da netleşmiş bir şey yok. Microsoft, Xbox Series X ile Xbox Series S arasındaki farkı ortaya koyabilmek için bu tür bir yaklaşım sergileyebilir. Belki de oyunseverler, ilerleyen dönemlerde beyaz renkli Xbox Series X ile de tanışacaklardır. Bunu sadece zaman gösterecek.

Xbox Series S

Geçtiğimiz dönemlerde ortaya atılan bazı iddialar, oyuncuların Xbox Series S'i çok uzun süre beklemeyeceklerini gösteriyordu. Çünkü iddialara göre Microsoft, ikinci yeni Xbox modelini ağustos ayı içerisinde duyuracak. Eğer söz konusu iddialar gerçeği yansıtıyorsa Microsoft, kısa bir süre içerisinde yeni bir etkinlik daha düzenleyip Xbox Series S'i duyuracak. Olası etkinlikle birlikte Xbox Series S'le ilgili tüm detaylar da gün yüzüne çıkmış olacak.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/xbox-series-s-reportedly-confirmed-by-controller-packaging-leak
31
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
31
3
1
0
0