Xiaomi, Kaliteli Müzik Takıntısı Olanlar İçin Geliştirdiği Yeni Kulaklığını Tanıttı

53
7
4
3
2
Xiaomi, düzenlediği bir etkinlikle "HiFi Hybrid" isimli kulaklığını duyurdu. Xiaomi'nin üst düzey yeni kulaklık modeli hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabiliyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, düzenlediği bir etkinlikle yeni kulaklık modelini duyurdu. Şirketin, "HiFi Hybrid" ismiyle duyurmuş olduğu bu kulaklıklar, kaliteli müzik takıntısı olan ve "odyofil" olarak isimlendirilen kişilere odaklanılarak geliştirilmiş durumda. Xiaomi, bu ürünün bir amiral gemisi olduğunu belirterek, bu durumum ses kalitesi ve ürünün fiyatına da yansıdığını açıkladı.

Xiaomi HiFi Hybrid, her iki kulaklıkta da iki adet bulunan, toplamda dört sürücüye sahip. Bunlardan iki tanesi dinamik sürücü birimi. Bu birim, dinamik seslerin kontrolünü sağlıyor. Kulaklıkta yer alan dengeli armatür ünitesi ise Xiaomi HiFi Hybrid'in daha ayrıntılı sesleri büyük bir kalite ile aktarmasını sağlıyor. 

Karşınızda Xiaomi HiFi Hybrid

Xiaomi HiFi Hybrid

Xiaomi'nin yeni kulaklıkları hem kablosuz hem de kablolu kullanım için geliştirilmiş durumda. Kablosuz kullanımda zaten herhangi bir sorun olmuyor ancak ürünün kablolu kullanılabilmesi için daha uzun boyutlarda bir bağlantı kablosu daha bulunuyor. Tüketiciler, bu kablo aracılığıyla Xiaomi HiFi Hybrid'i rahatlıkla kullanabiliyorlar. Ayrıca bu ürün, USB Type-C konnektörü ile birlikte sunuluyor.

Xiaomi'nin yeni kulaklıkları için istediği fiyat ise 169 dolar (yaklaşık 1.000 TL + vergiler). Ürün 10 Kasım'a kadar ön sipariş sistemine sunulacak ve 11 Kasım itibarıyla da Çin piyasasındaki yerini almış olacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/21/xiaomi-announces-hifi-hybrid-flagship-earphones-priced-at-169/
53
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
53
7
4
3
2