Xiaomi, Suya Dayanıklı Bluetooth Hoparlörünü Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

53
3
3
2
1
Xiaomi, yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Hızlı bir hafta geçiren şirket, bugün de yeni Bluetooth hoparlörünü tanıttı. Xiaomi’nin yeni Bluetooth hoparlörü, IP55 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteriyor.

Çin’in teknoloji firması Xiaomi, bu hafta birçok yeni ürününü tanıttı. Xiaomi, tanıtım furyasına bugün duyurduğu Bluetooth hoparlörle devam etti. Xiaomi’nin Mi Outdoor Bluetooth hoparlörü, IP55 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteriyor. Bluetooth hoparlörde, kablosuz bağlantı için Bluetooth 5.0 kullanılıyor. Şarj için ise bir USB Type-C girişi hoparlörün üzerinde mevcut durumda. 

mi outdoor speaker

Mi Outdoor Bluetooth hoparlör, 2.600 mAh kapasiteli bir bataryayı üzerinde taşıyor. Bu batarya ile hoparlör 8 saate kadar müzik dinleme imkanını kullanıcılarına sunuyor. 

Xiaomi’nin yeni Bluetooth hoparlörü, yuvarlak bir tasarımı kumaş ve yumuşak plastiklerle sağlam bir yapıya bürünmüş durumda. Hoparlörün, üzerinde 52 mm’lik ses sürücüleri barındırıyor. Mi Outdoor Bluetooth Hoparlör, gürültü önleme için iki adet HD mikrofona sahip durumda. Ayrıca üzerinde bulunan bir düğme ile handsfree telefon görüşmesi yapma imkanı sunuyor. Mi Outdoor Bluetooth Hoparlör, tasarımının etrafına yerleştirilen hoparlörler aracılığıyla 360 derece ses yayıyor. Ayrıca üzerinde yerleştirilen tutacak ile kolay taşınıyor. 

Mi Outdoor Bluetooth hoparlörün teknik özellikleri:

  • IP55 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklılık
  • 2.600 mAh batarya
  • USB Type-C şarj girişi
  • Bluetooth 5.0 desteği
  • 52 mm ses sürücüsü
  • İki adet HD mikrofon

xiaomi mi speaker

Xiaomi Mi Outdoor Bluetooth hoparlör fiyatı:

Xiaomi, Mi Outdoor Bluetooth Hoparlör bugün Çin’de satışa sunuldu. Mi Bluetooth Hoparlör, 199 yuan( yaklaşık 159 TL) fiyat ile satışa sunuldu. 

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/audio/news/mi-outdoor-bluetooth-speaker-price-cny-199-xiaomi-specifications-52mm-drivers-ip55-water-resistance-2107544
53
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
53
3
3
2
1