Xiaomi, Powerbank ile Şarj Olabilen Yeni Nano Akvaryumunu Tanıttı

36
3
1
1
1
Xiaomi, müşterilerini yenilikçi ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. Şirket, bir powerbank tarafından şarj olabilen portatif bir nano akvaryum tanıttı. Üst tarafında bitki yetiştirebileceğiniz bir haznesi de bulunan akvaryum, 299 yuan (43 dolar) fiyat etiketine sahip.

Xiaomi, her ne kadar son yıllarda çıkardığı akıllı telefon modelleriyle sükse yapsa da, aslında müşterilerin yaşamlarını kolaylaştıracak pek çok ürün piyasaya sürüyor. Akıllı klimalardan elektrikli scooterlara, müzik çalarlardan akıllı kapı kilitlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan Çinli şirket, bu kez de evlere ve ofislere yönelik olarak portatif bir nano akvaryum tanıttı. 

Ekolojik dengeyi koruyacak şekilde tasarlanan akvaryum, nitrat ve diğer atıkları kendi kendine temizliyor. Bu sayede de kullanıcıları, suyu sık sık değiştirme zahmetinden kurtarıyor. Akvaryumun en üstünde çiçek yetiştirilebilecek bir bölme de var. 

balık tankı

Balıkları beslemek için üst kapağın tamamını açmanız gerekmiyor. Balığı beslemek ve oksijen dengesini ayarlamak için yan tarafta bir ayar düğmesi bulunan akvaryum, verdiği su buharı ile üzerindeki bitkiyi kendi kendine suluyor. Kullanıcı dostu bir tasarım ve tek tuşla kontrol ilkesini benimseyen akvaryum, aynı zamanda dört aşamalı filtreleme sistemi ile birlikte geliyor.

xiaomi

360 derecelik kavisli bir cama sahip olan akvaryum, bu sayede nereden bakarsanız bakın içinin görünmesini sağlıyor. Oldukça düşük bir güç tüketimine sahip olan akvaryum, bir powerbank vasıtasıyla şarj edilebiliyor. Bu oldukça şık ve kullanışlı akvaryuma sahip olmanın bedeli ise sadece 299 yuan (43 dolar). 

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/11/12/xiaomi-launches-a-beautiful-fish-tank-that-can-be-powered-by-a-power-bank/
36
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
36
3
1
1
1