Dreame, Aralarında Yerli Robot Süpürge ve Robot Köpek de Bulunan Akıllı Ev Ürünlerini Tanıttı

8
2
1
0
0
Yerli üretim cihazları da bulunan akıllı ev aletleri üreticisi Dreame, İstanbul'da gerçekleştirdiği etkinlikte, ürünlerini gösterdi. Etkinlikteki en dikkat çekici ürün ise akıllı robot köpek DreameDog oldu.

Ev aletleri üreticisi Dreame Technology, geçtiğimiz gün İstanbul'da bir etkinlik gerçekleştirdi. Şirket, bu etkinlik kapsamında piyasaya sürdüğü ürünlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akıllı ev aletleri tutkunları, seçenekleri arasına Dreame Technology'yi de ekleyecekler gibi görünüyor.

Şirketin İstanbul'da gerçekleştirdiği etkinlik, hemen her kategoriden ürüne ev sahipliği yaptı. Bu bağlamda; şirketin en gelişmiş temizlik robotu DreameBot L20 Ultra, yeni süpürge modelleri Dreame R20 ve Dreame H12 Dual, ayrıca Dreame Hair Glory isimli saç kurutma makinesi de tüketicilere gösterildi. Dreame, eğlenceli akıllı köpeği DreameDog'u da İstanbul'a getirdi. Gelin şimdi bu ürünlere yakından bakalım.

Evi de kendini de temizleyen süpürge: DreameBot L20 Ultra

DreameBot L20 Ultra

Dreame Technology'nin hepsi-bir-arada temizlik robotu olan DreameBot L20 Ultra, ev temizliğini kolaylaştıran bir ürün. Kullanıcıya ihtiyaç duymadan tam 75 gün boyunca kendi başına temizlik yapabilen bu cihaz, toz hanesini otomatik olarak boşaltabiliyor, paspaslarını temizleyip kurulayabiliyor, su ve solüsyonları da bağımsız olarak doldurabiliyor. 150 dakikalık batarya ömrü olan cihaz, 7000 Pa vakum gücüyle toza savaş açmış durumda.

DreameBot L20 Ultra'nın en etkileyici özelliklerinden biri, MopExtend isimli teknolojisi. Yapay zekâdan güç alan teknoloji, paspaslarını otomatik olarak hareket ettiriyor. Bunun sonucunda da köşe ve pervazlar tertemiz oluyor. Tüketiciler, bu üst düzey temizlik robotuna 44.999 TL karşılığında sahip olabilecekler.

Dreame R20 kablosuz süpürge

dreame r20

Zemin tipine göre uygun temizlik modunu seçebilen, mavi ışıklı LED Optik Teknolojisi ile donatılmış olan Dreame R20, pratik bir temizlik çözümü sunuyor. Dreame R20, kumaş kaplı mobilyalar gibi temizlemesi zor yüzeylerde bile başarılı performans veriyor. Süpürge, %99,9 toz filtreleme oranına sahip. 

Dreame'in dikey süpürgesi, kasım ayına özel olarak yüzde 11 indirimle satın alınabilecek. Süpürgenin indirimli fiyatı 12.990 TL olarak açıklandı.

Dreame H12 Dual ile temizlik kolaylaşıyor

Dreame H12 Dual

Dreame H12 Dual hem yer yıkaması yapabilen hem de halı ve mobilya yüzeylerini süpürebilen bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Parçaları değiştirilerek kablosuz dikey süpürge ya da el süpürgesi olarak kullanılabilen cihaz, temizlik sonrasında fırça ve toz hanesini su ve deterjanla yıkayıp kurutuyor. 

Markanın "sihirbaz" olarak nitelendirdiği süpürgesi, 16.199 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Saç kurutmayı kolaylaştıran Dreame Hair Glory

Dreame Hair Glory

Dreame'in Hair Glory isimli yeni nesil saç kurutma makinesi, 4 farklı sıcaklık ve 2 farklı hız seviyesine sahip. Sadece 2 dakika gibi kısa bir süre içerisinde saç kurutabilen cihaz, sahip olduğu negatif iyon teknolojisi ile elektriklenmeyi de azaltıyor. Bu saç kurutma makinesi satın almak isteyenlerin 4.099 TL ödeme yapmaları gerekecek.

Ve akıllı köpek DreameDog

DreameDog

DreameDog, eğlenceli ve bir o kadar da şaşırtıcı bir robot. İleri düzey baş vücut koordinasyonuna sahip olan robot köpek, sahibinin ihtiyaçlarına göre sesli iletişim kurabiliyor. Dokunuşa tepki verebilen, insan hareketlerini taklit edebilen köpek, sadece eğlence amacıyla kullanılmayacak. Tüketiciler, bu köpeği evlerinin çevresinde güvenliği sağlamak amacıyla kullanabilecekler.

DreameDog, henüz piyasaya sürülen bir ürün değil. Şirket, bu ürünün 2024 yılı ilkbaharında piyasaya sürüleceğini açıkladı. DreameDog'un fiyatı da o günler geldiğinde belli olacak.

Dreame, Türkiye'deki en popüler markalardan biri olacak gibi görünüyor

Dreame

Türkiye'deki varlığını artırma noktasında kararlı olan Dreame, önümüzdeki süreç için çizdiği yol haritasını da paylaştı. Yapılan açıklamalara göre şirket, sadece satış öncesi süreci değil, satış sonrası destek konusunda da tüketicilerin arkasında duracak. Ayrıca en geç önümüzdeki yıl itibarıyla Dreame'in resmî internet sitesi de kullanıma sunulacak. Böylelikle kullanıcıların bu markayı daha iyi tanımaları sağlanacak.

Şunu da söylemeden geçmeyelim: Dreame, Türkiye'de yerli üretim yapan markalardan bir tanesi. Bir süredir satışta olan F9 ve D9 Max isimli robot süpürgeler, Türkiye'de üretiliyor. Yerli üretim yapan markaları desteklemeyi seviyorsanız Dreame'in ürünlerini inceleyebilirsiniz.

8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0