Fortnite'a Gelecek Olan Batman Temalı Eşyalar Ortaya Çıktı

15
3
2
1
0
Bugün Epic Games tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Fortnite'ın yeni etkinliği olan Batman Crossover'ı tanıtıldı. Oyuna eklenen dosyalarla birlikte de yeni gelecek olan ortaya çıktı.

Fortnite'ın Batman temalı bir etkinlik getireceğine dair söylentiler bir süredir ortadaydı. Dün bununla ilgili resmi bir açıklama yapan Epic Games firması, etkinliği bugün düzenlenen canlı yayınla birlikte tanıttı. PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlar etkinliğe ulaşabilecekler. Etkinlikle birlikte oyuna Gotham City haritası, birkaç farklı kostüm (iki adet Batman kostümü olmak üzere), birkaç farklı kozmetik, sırtlıklar, kazmalar ve daha fazlası eklenecek. 

Bu çaprazlama etkinliğinin Fortnite tarihinin en çok ilgi toplayan etkinliklerden biri olması bekleniyor. Ayrıca Epic Games'in, DC Comics ile anlaşma sağladığı ilk etkinlik olma özelliğine de sahip olan Batman x Fortnite, bu sebepten dolayı hayranların ilgisini de üzerine toplamayı başardı. Bugün yapılan canlı yayınla ve yayınlanan kısa bir tanıtım videosu ile birlikte Batman ve Catwomen'ın oyuna gelen karakterler olacağını biliyoruz. Fakat herkesin aklında şu soru var: "Joker nerede?". Joker ile ilgili herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. Ancak oyuna eklenen dosyalarla birlikte ufak bir ipucu yakalanmış olabilir.

Joker de oyuna eklenecek mi?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi henüz Joker ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Dolayısıyla şu an elimizde kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak oyuna eklenen dosyalara bakarak çıkarım yapabilmek mümkün olabilir. Bu dosyalarda Joker'le ilgili referanslar yer alıyor. Hatta Joker'e özel bir eşya oyuna eklenecek. Bu durum da Batman'in baş düşmanının, Batman ile aynı anda ortaya çıkma ihtimallerini arttırıyor.

Bahsi eşya, iki nesne arasına yerleştirilebilen jammer tarzı bir tür tuzak olabilir. Eşyanın neye benzediğini az çok biliyor olsak da tam olarak ne işe yaradığı hakkında bir bilgimiz bulunmuyor. Üzerinde Joker'e ait bir kart bulunuyor ve Joker'in renklerini taşıyor. Bu detay Joker'in geleceğini doğruluyor olabilir. 

Oyuna bununla birlikte birkaç hafta içerisinde daha çok eşyanın ekleneceğine dair haberler de var. Henüz tam olarak ortaya çıkmamış olsa da Batman temalı daha çok içerik geliyor olması muhtemel.

Şu anda Fortnite'a PS4, PC, Xbox One, Nintendo Switch ve mobil cihazlardan erişebiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda cihazların da çıkması ile birlikte Fortnite'ın PS5, Xbox Scarlett, Google Stadia ve Apple Arcade'e de eklenme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu belirtmemizde fayda var. 

Oyunla ilgili daha çok bilgiye ulaştıkça sizlerle paylaşıyor olacağız. Takipte kalın.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/21/fortnite-batman-joker-item/
15
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
2
1
0