Sony, Yeni God of War Oyununu Önümüzdeki Ay Açıklayacak İddiası

31
6
4
2
0
İddialara göre Sony, önümüzdeki ağustos ayında düzenlenecek State of Play etkinliğinde yeni God of War oyununu açıklayacak. Moore’s Law Is Dead isimli YouTube kanalının iddialarına göre önümüzdeki ay açıklanacak olan serinin yeni oyunu, 2021'in sonbaharında piyasaya sürülecek.

İlk kez 2005 yılında PlayStation 2 için piyasaya sürülen God of War, ardından gelen devam oyunlarıyla milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanarak en başarılı PlayStation yapımlarından biri oldu. Öyle ki serinin 2018 yılında çıkan son oyunu, 1 yıl içerisinde 10 milyondan fazla kopya satarak en hızlı satan PS4 özel oyunları arasındaki yerini aldı. Tahmin edeceğiniz üzere gerek serinin milyonlarca hayrana sahip olması gerekse Sony'ye milyon dolarlar kazandırması, serinin devam edeceğinin en büyük sinyallerinden biri olarak görülüyor.

Şimdiyse PlayStation 5'le ilgili daha önceleri pek çok video çekmiş olan YouTube kanalı Moore’s Law Is Dead, yeni bir God of War oyununun yolda olduğunu iddia etti. 2018 yılında satışa sunulan God of War'un devamı niteliğinde olacak yeni oyunun 2021 yılında satışa sunulacağını söyleyen YouTuber, şirketin yeni oyunu önümüzdeki ağustos ayında düzenlenecek State of Play etkinliğinde açıklayabileceğini de belirtti.

Sony, yeni God of War oyununu bir sonraki State of Play etkinliğinde açıklayabilir:

God of War

Sony, geçtiğimiz günlerde düzenlenen State of Play etkinliğinde yeni nesil konsolun tasarımını ve 27 farklı PlayStation 5 oyununu göstererek oyuncuları etkilemeyi başarmıştı. Bu etkinlikte konsolun fiyatı ya da çıkış tarihine dair bilgi paylaşmayan firma, detayları daha sonraya saklamıştı. Şimdiyse şirketin önümüzdeki ağustos ayında yeni bir etkinlik düzenleyeceği, bu etkinlikte PlayStation 5 ve yeni nesil oyunlara dair daha fazla detay göstereceği söyleniyor.

Bu etkinlikte ilk kez gösterilecek oyunlardan birinin de God of War olması bekleniyor. Bu noktada yeni bir God of War oyunu için çalışmaların devam ettiği geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte serinin yöneticisi Cort Barlog, geçtiğimiz mart ayında yeni oyun için bazı ipuçları vermiş, söylentileri doğrular nitelikte açıklamalarda bulunmuştu.

Tüm bunları bir araya getirdiğimizde, yeni God of War oyununun bir sonraki State of Play etkinliğinde ilk defa gösterileceği iddiası kulağa pek de saçma gelmiyor. Peki sizce Sony, bir sonraki State of Play etkinliğinde yeni God of War oyununa yer verir mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.notebookcheck.net/PS5-exclusives-God-of-War-sequel-rumored-for-2021-and-Sony-is-planning-a-surprise-franchise-revival-for-the-PlayStation-5.482915.0.html
31
6
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
31
6
4
2
0