Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Okulların Ne Zaman Açılacağını Açıkladı

121
60
6
6
3
Habertürk'teki Açık ve Net programına katılan Ziya Selçuk, okulların 6 Eylül'de açılabileceğini açıkladı.

Habertürk ekranlarında Açık ve Net programına katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrenciler ve öğretmenler için fazlasıyla önemli ve beklenen bir açıklama yaptı. Selçuk, kendisine yönetilen okulların ne zaman açılacağıyla ilgili soruyu “6 Eylül’den itibaren öğrencilerin gelmesini bekliyoruz.” ifadeleriyle cevapladı.

Selçuk, açıklamasında dünyadaki gidişe baktıklarını ve kontrolün artmaya başladığını belirtti. Varyantlarla ilgili farklı çözüm senaryolarının da başladığını ifade eden Selçuk, Türkiye’de de kontrol edilebilir düzeyde olduğunu ifade etti ve “Tereddütsüz Eylül’de başlayacak gibi yönetiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Telafi, yalnızca akademik eskiklikleri gidermeyecek:

ziya selcuk

Telafi hakkında da bazı açıklamalarda bulunan Selçuk, telafi meselesinin hem akademik hem sosyal duygusal anlamda önemli bir kavram olduğunu söyledi. Selçuk, telafi kamplarında akademik eksikten başka ihtiyaçların da karşılanacağını, özellikle yaz aylarında sosyal duygusal faaliyetlerle çocukların özgüvenlerini ve kültürlerini artırmaya odaklanacaklarını belirtti.

Kaynak : https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/son-dakika-selcuk-okullarin-acilacagi-tarihi-acikladi-1850054
121
60
6
6
3
Emoji İle Tepki Ver
121
60
6
6
3