Karayip Korsanları’nın Yeni Filmi Hakkında Heyecanlandıran Gelişme

166
35
34
18
10
2017 yılında beşinci filmiyle karşımıza çıkan Karayip Korsanları'nın devam edeceğini gösteren yeni gelişmeler ortaya çıktı. Serinin devamında Johnny Depp'in rol alıp almayacağı bilinmiyor ancak Disney, filmi devam ettirme konusunda oldukça ısrarlı görünüyor.

Disney’in en sevilen serilerinden Karayip Korsanları, yaklaşık 6 yıllık bir aranın ardından 2017 yılında, serinin beşinci filmi olan Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı ile beyaz perdeye dönüş yapmıştı. Gişede serinin diğer filmlerinin altında kalan ancak yine de yüksek bir hasılat elde eden beşinci film, pek çok kişi tarafından eleştirilmişti.

Geçtiğimiz yıllarda Karayip Korsanları’nın yeni bir filmle geri döneceğine dair pek çok dedikodu ortaya çıkmış ve bunları haber yapmıştık. The Hollywood Reporter'ın haberiyle tekrar alevlenen bu dedikodulara göre Disney'in Emmy ödüllü Çernobil yaratıcısı Craig Mazin ve serinin ilk dört filminin ortak senaristliğini yapan Ted Elliott, yeni bir Karayip Korsanları için hikâye hazırlamaya başladılar.

Yeni filmde Johnny Depp olmayabilir:

Karayip Korsanları yeni filmi

Disney, beyaz perdede Karayip Korsanları’nın geride kalan beş filminden toplamda 4,56 milyar dolar gişe hasılatı elde etmişti. Bu noktada filmin sıkı bir hayran kitlesi olduğunu bilen ve gişeden oldukça memnun olan Disney, 2018 yılında serinin altıncı filmi için harekete geçmiş ve Deadpool’un yazarları olan Rhett Reese ve Paul Wenick ile anlaşma sağlamıştı. Ancak 2019’un başlarında bozulan anlaşmanın ardından ‘Karayip Korsanları 6’ bir süreliğine askıya alınmıştı.

Sıfırdan yeni bir hikâye inşa etmek artık Elliot ve Mazin’in elinde ve Ted Elliot, bunu daha öncesinde yapmıştı. Bir önceki filme bağlanacak olan bu filmin ne aşamada olduğu henüz bilinmiyor ancak yapımcı Jerry Bruckheimer’ın, filmin yıldızı Johnny Depp’i tekrar yapımda görmek istediği belirtiliyor. Bu noktada filmin başrolü olan Depp'in altıncı filmde rol alıp almayacağı konusu henüz net değil.

Karayip Korsanları serisi:

Karayip Korsanları tüm filmleri

Yazımızı noktalamadan önce Karayip Korsanları’nın önceki filmlerini henüz izlemeyenler ve tekrardan izlemek isteyenler için serinin kronolojik sıralamasını da tekrardan hatırlatalım. Toplamda beş filmden oluşan serinin çıkış tarihlerine göre sıralaması şu şekilde:

  • Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti – 2003
  • Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı – 2006
  • Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu – 2007
  • Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde – 2011
  • Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı - 2017
Kaynak : https://deadline.com/2019/10/pirates-of-the-caribbean-reboot-chernobyl-craig-mazin-ted-elliott-disney-1202769434/
166
35
34
18
10
Emoji İle Tepki Ver
166
35
34
18
10