Yeni James Bond Filminin Setinden Yeni Görüntüler Geldi

14
7
4
1
1
Çekimlerinin başladığı bildirilen yeni James Bond filmi No Time To Die'ın setinden bir fotoğraf daha ortaya çıktı. Yayınlanan görüntü sosyal medyada bazı kişiler tarafından alay konusu oldu.

İlk olarak 1962 senesinde sinema ekranlarında boy gösteren James Bond serisinin 25. filmi olan No Time To Die'ın çekimleri devam ediyor. Türkçe afişi de yayınlanan 25. James Bond filminin setinden görüntüler de gün geçtikçe elimize geçiyor. Bu seferki görüntü Daniel Craig'in beşinci ve son kez hayat vereceği James Bond'un filmdeki bir halini bize gösteriyor.

Empire tarafından paylaşılan fotoğrafta her zaman için takım elbise içerisinde şık gördüğümüz James Bond, bu sefer askılı bir pantolon ve kirli bir üst ile karşımıza çıkıyor. Paylaşılan bu fotoğraf, internette gündem oldu ve çok fazla kişi tarafından konuşuldu, sebebi ise James Bond'un alışılmadık görüntüsüydü.

Bazı kişiler tarafından alay konusu oldu

James Bond

Empire'ın paylaştığı bu fotoğraftaki James Bond'un alışılmadık görüntüsü, sosyal medyada alay konusu oldu. Bir Twitter kullanıcısı, "James Bond bu fotoğrafta neden bir çiftçi gibi gözüküyor?" yorumunu yaptı. Bir başka kullanıcı ise James Bond'un görüntüsünü Titanic'teki Jack ve arkadaşı Fabrizio'nun görüntüsüne benzeterek "Bond'u Jack ve Fabrizio'yla birlikte güvertede görmek için sabırsızlanıyorum" yorumunu yaptı.

3 Nisan 2020 tarihinde vizyona girmesi beklenen No Time to Die'ın konusu ise şöyle: Efsanevi İngiliz ajan James Bond, aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da emekliliğinin getirdiği sakin bir hayat sürmektedir. CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istediğinde ise Bond'un bu sakin hayatı kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarmayı içeren görev, daha sonrasında çok daha tehlikeli bir hal alacak.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/yeni-james-bondtan-set-karesi-olmek-icin-zaman-yok,XTO3I0RnYkuBG0-lbbGXQg/9oBlkvMSKEmI0VV_PFl6qg
14
7
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
7
4
1
1