Yalnızca 100 Adet Üretilen, 24 Ayar Altın Kaplamalı PlayStation 5

56
20
6
5
4
İngiltere merkezli lüks tasarım şirketi Truly Exquisite, PlayStation 5 için özel bir tasarım oluşturdu. Oluşturulan tasarım, PlayStation 5'i 24 ayar altınla kaplayıp, konsolu çok daha değerli bir hale getiriyor. Şirket, 24 ayar altın kaplama PlayStation 5'in en fazla 100 adet üretileceğini ifade ediyor.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, bu yıl sonunda yeni oyun konsolu PlayStation 5'i oyunseverlerin beğenisine sunacak. Şirket, PlayStation 5 için düzenlediği etkinliklerle bu oyun konsolunun hem tasarımını hem de oyunlarını zaten sergiledi. Oyun konsolunun tasarımı ise bazı oyuncuları kendine hayran bırakmayı başardı. Şimdiyse özel bir PlayStation 5 tasarımı oluşturuldu. Bu tasarıma, sadece dünyanın en zengin insanları sahip olabilecek.

İngiltere merkezli lüks tasarım mağazası olan Truly Exquisite, PlayStation 5 için benzersiz ve pek de alışkın olmadığımız bir tasarım oluşturdu. Aslına bakacak olursak, Truly Exquisite tarafından oluşturulan tasarım orijinal PlayStation 5'le aynı yapıya sahip. Ancak şirket, bu oyun konsolunu çok daha benzersiz hale getirmek için altın kullanmayı tercih etmiş. Oluşturulan tasarım, hayli göz alıcı duruyor.

Karşınızda, altın kaplama PlayStation 5 tasarımı

PlayStation 5

Truly Exquisite sadece PlayStation 5'in kendisini değil, DualSense ve bir kulaklığı daha altınla kaplamış durumda. 24 ayar altın kaplama, özellikleriyle mest eden oyun konsolunu çok daha etkileyici bir hale getiriyor. Ancak işin termodinamik boyutuna baktığımız zaman, PlayStation 5'in 10.28 teraflop güç ürettiğini ve bu gücün soğuk kalması gerektiğini unutmamak gerekiyor. Altının iyi bir ısı iletkeni olduğunu düşünürsek, bu şık tasarım işleri biraz zorlaştırabilir.

İngiliz tasarım şirketi, oluşturdukları 24 ayar altın kaplama PlayStation 5'in fiyatına değinmedi. Ayrıca bu ürünün en fazla 100 adet üretilebileceği ifade ediyor. Yani parası olan herkes, bu özel tasarım PlayStation 5'e sahip olamayacak. Sony, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklamalarda PlayStation 5'in farklı kaplamalara sahip tasarımlara sahip olacağını açıklamıştı. Ancak Sony'nin böylesi bir tasarım düşüncesine sahip olması, pek de beklediğimiz bir şey değil.

DualSense

24 ayar altın kaplama PlayStation 5, daha önce gördüğümüz bir şey değil. 2013 yılında Harrods isimli bir lüks tasarım şirketi, Xbox One'ı 24 ayar altınla kaplayarak satışa sunmuştu. Şirket, o dönemlerde altın kaplama Xbox One için 8.000 dolar (yaklaşık 55 bin TL) istemişti. İlerleyen dönemlerde piyasaya sürülecek altın kaplama PlayStation 5'in de en az bu fiyatlarda olması bekleniyor. 

Kaynak : https://www.tomsguide.com/news/ps5-is-getting-a-ridiculous-24k-gold-edition-for-people-who-love-wasting-money
56
20
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
56
20
6
5
4