11
7
2
1
1

Bildiğiniz üzere son zamanlarda ülkemizdeki teknolojik ürünlerin fiyatları oldukça yükseldi. Eğlence amaçlı alınabilecek oyun konsolları ve diğer tüm teknolojik ürünler pek çok kişi tarafından alınamaz oldu. Haliyle bu durum yeni ürünler çıktıkça eski ürünlere bakmamıza sebep oldu.

Satışa çıkan son teknoloji ürünlerinden birisi de Sony'nin PlayStation 5 oyun konsoluydu. Ancak oyun konsolu ülkemizde 8.300 TL gibi bir fiyat etiketiyle satışa çıkınca az önce bahsettiğimiz konu gerçeğe döndü. Biz de aynı durumu yaşayanlar için Sony'nin iki nesil önceki oyun konsolu PlayStation 3'ü satın alalım dedik.

Bir sürü oyunla birlikte gelen PlayStation 3:

PlayStation 3

Satın aldığımız PlayStation 3 standart bir PlayStation 3 değildi. Bu oyun konsolu içinde döneminin en popüler oyunlarından bazılarının da dâhil olduğu 35 adet oyunla geliyordu. Üstelik bir takipçimizin bize denememizi söylediği bu konsol, bugünün şartlarına göre uygun sayılabilecek 899 TL'lik fiyat etiketine sahipti. Bizler de bu konsolun günümüzde alınıp alınmayacağını sizler için cevaplandırdık.

320 GB depolama alanına sahip 899 TL'lik PlayStation 3, iki kolla birlikte çalışır halde geldi. Ancak oyun konsoluyla birlikte sunulan kollardan birisi bozuk çıktı. Yine de diğer kol gayet normal bir şekilde çalışıyordu. Ancak PlayStation 3 'kırılmış' dediğimiz vaziyetteydi. Yani oyun konsolunun artık yasal hiçbir yanı yoktu. İçindeki oyunlar yasadışı yollarla yüklenmişti.

Peki bu PlayStation 3 oyun konsolu, günümüz şartları göz önüne alındığında şu anda almaya değer mi? Bu sorunun cevabını kesin olarak bilemiyoruz zira cevap sizin zevkinize göre de değişebilir. Bu konsolun alıp almamanız gerektiğine dair detaylı cevap için videomuzu izleyebilirsiniz.

11
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
7
2
1
1