Adam Sandler’in Yeni Filmi, Netflix’in En İyi Açılış Yapan Filmi Oldu

12
3
1
0
0
Netflix’te geçtiğimiz hafta sonu yayınlanan ve başrollerinde Adam Sandler ile Jennifer Aniston’ın yer aldığı Murder Mystery filmi, platformun şimdiye kadarki en iyi açılış gerçekleştiren yapımı oldu.

Netflix’in kendine ait orijinal yapımları arasında yer alan Murder Mystery, uzun süredir ‘çerezlik’ filmlerinin kalitesizliğiyle eleştirilen platforma nefes aldırdı. Kyle Newacheck’in yönetmenliğini yaptığı film, bir Netflix'in şimdiye kadar gerçekleştirdiği en iyi açılışı gerçekleştirdi. Film, ilk üç günde 30 milyon defa izlendi.

Bir milyarderin yatında öldürülmesi üzerine cinayeti çözmeye çalışan Aniston ve Sandler, Netflix izleyicilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Netflix is A Joke hesabından gönderilen bir tweette, yeni filmin en iyi açılışa sahip Netflix yapımı olduğu belirtildi. Bir kullanıcı, firmaya verdiği cevapta “kaç kişinin 15. Dakikadan sonra kapattığını” sordu. Gerçekten de filmi kaç kişinin izlediği kadar kaç kişinin sonuna kadar izlediği de önemli bir istatistik.

Bu açıklamanın bir reklam hamlesi olup olmadığı ise belli değil. Daha önce Bright gibi orijinal yapımlara da imza atan Netflix, o dönemlerde böyle bir veri açıklamamıştı. Murder Mystery öncesinde en iyi açılış yapan Netflix yapımının hangisi olduğu bilinmiyordu.

Adam Sandler, Netflix ile 8 filmlik bir anlaşma yapmıştı. Murder Mystery, bu anlaşmanın bir parçası durumunda bulunuyor. Daha önce The Ridiculos 6, The Do-Over, Sandy Wexler, The Week Of apımlar Netflix ekranlarında yer aldı. Ayrıca Uncut Gems adlı yeni bir komedi filmi de geliyor.

Netflix, Temmuz ayında da Birdbox’un en iyi ilk haftaya sahip yapım olduğunu, filmin ilk haftada 45 milyon hesaptan gözlemlendiğini söylemişti.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/adam-sandlers-murder-mystery-is-netflixs-biggest-weekend-film-ever/
12
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
1
0
0