Netflix, Japonya'da Geçen Bir Drama Belgeseli Çıkaracak

15
3
2
0
0
Netflix, feodal Japonya’da geçen ve savaşları anlatan bir drama belgeseli çıkaracak.

Netflix, "gerçek hayattaki Game of Thrones" olarak açıklanan feodal Japonya’yı anlatan bir drama belgeseli çıkaracak. Age of Samurai: Battle for Japan isimli yapım, Blue Ant Media ve Smithsonian Canada ortak yapımı olacak.

Belgeselde, güçlü savaş lordlarının mutlak hükümdar olmak için savaştığı feodal Japonya’nın krallıklarının savaşları anlatılacak. Grafik romanlarına ve Japon sanatına saygı duyacak olan drama belgeselinde güçlü karakterler de bulunacak.

Age of Samurai: Battle for Japan, Japonya’nın üç kurucu babasının yanında savaştığı "Tek Gözlü Ejderha" olarak bilinen ünlü bir samuray olan Date Masamune’nin hikâyesini anlatacak. Hatta kendisinin, Darth Vader’ın ikonik kaskının tasarımının ilham kaynağı olduğu da söylenmekte.

Çiçek hastalığına yakalanmış bir çocuk olarak Date, kendi gözünü çıkardı. Kendi başarı yolunda engel olmaması için ise küçük kardeşini öldürdü. Henüz 17 yaşındayken de babasına başarılı olduğunu kanıtladı ve kısa sürede Japonya’nın komşu sınırlarını kontrol altına aldı.

Yapımın gelecek sene izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Kaynak : https://deadline.com/2019/06/age-of-samurai-netflix-cream-1202620459/
15
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
2
0
0