Amazon, 'Beklenen Cuma' Kampanyası ile %70'e Varan İndirimler Sunacak

19
8
5
1
0
Amazon, 26 Kasım'da başlayıp 7 gün boyunca sürecek bir kampanya düzenlemeye hazırlanıyor. Beklenen Cuma olarak isimlendirilen bu kampanya kapsamında ürünler, yüzde 70'e varan indirimlerle satışa sunulacak.

Dünyanın en popüler e-ticaret platformlarından Amazon, bir süredir ülkemizde de aktif olarak hizmet veriyor. Zaman zaman çeşitli kampanyalar düzenleyen Amazon Türkiye, kısa bir süre sonra yine büyük bir kampanya ile tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 26 Kasım'da başlayıp 2 Aralık'ta sona erecek olan kampanya kapsamında tüketicilere indirimli fiyatlar sunulacak.

Amazon'un düzenleyeceği kampanyanın ismi "Beklenen Cuma" olarak belirlenmiş durumda. Bu kampanya kapsamında tüketiciler; teknolojik ürünler, spor malzemeleri, ev eşyaları ve giyim ürünleri gibi onlarca farklı kategorideki binlerce ürünü indirimli olarak satın alma imkanı yakalayacaklar. Uygulanacak olan indirim, bazı ürünlerde yüzde 70'lere kadar ulaşabilecek.

Amazon

Beklenen Cuma kampanyası kapsamında tüketiciler, satın almak istedikleri ürünlere indirimli fiyatlardan sahip olma imkanı yakalarken ayrıca ücretsiz kargo imkanını da tüketicilere sunacak. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Amazon Türkiye Müdürü Richard Marriott, tasarruf etmenin, özellikle de yılın bu döneminde ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını ve bu yüzden de böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Beklenen Cuma kampanyası kapsamında Türk vatandaşlarının ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini ifade eden Marriott, tüketicilerin 7 gün boyunca indirimli fiyatlardan yararlanacaklarını ifade etti.

Haberimizin başında da belirtmiş olduğumuz gibi, Amazon'un Beklenen Cuma kampanyası 26 Kasım Salı günü (00:01 itibarıyla) başlayıp, 2 Aralık Pazartesi günü (23:59'da) sona erecek. Eğer satın almak istediğiniz ancak indirime girmesini beklediğiniz herhangi bir ürün varsa, şimdiden araştırmaya başlamanızı ve Beklenen Cuma kampanyası için hazırlanmanızı tavsiye ederiz.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/amazon-com-trden-beklenen-cumaya-ozel-binlerce-firsat-41378397
19
8
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
8
5
1
0