Amazon Türkiye'de 'Kartsız Alışveriş' Dönemi Başladı

77
12
12
10
3
Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yapan online perakende devi Amazon, Türk müşterilerin banka veya kredi kartına gerek duymadan alışveriş yapabilecekleri yeni hizmetini kullanıma sundu.

60 milyar TL'ye ulaşan Türkiye’deki e-ticaret pazarına yeni bir soluk getiren Amazon, ülkemizdeki faaliyetlerine Eylül 2018’de başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde başlattığı 'Amazon Lojistik' isimli yeni hizmeti ile Türk girişimcilere depolama, paketleme ve kargolama hizmeti sağlamaya başlayan ABD’li firma, bu kez de tüketicileri ilgilendiren bir hizmetle karşımıza çıktı.

E-ticaret devinin yeni hizmeti, kullanıcıların Amazon.com.tr üzerinden banka veya kredi kartı olmadan alışveriş yapabilmelerine imkan tanıyor. Bundan sonra Amazon Türkiye müşterileri, anlaşmalı Teknosa, Carrefour ve BİM mağazalarından aldıkları hediye kartları ile Amazon hesaplarına bakiye yükleme yapabilecekler. 

amazon

Müşteriler, e-ticaret devinin Türkiye genelinde anlaşmalı olduğu bu mağazalardan satın alacakları 25 TL, 50 TL ya da 100 TL değerindeki hediye kartlarını site üzerinden erişilebilen bakiye yükleme alanı sayesinde hesaplarına aktaracaklar. Böylece banka veya kredi kartı kullanmak zorunda kalmadan, Amazon.com.tr üzerindeki milyonlarca ürüne tek bir tıkla kolaylıkla sahip olabilecekler.

Amazon’da nasıl kartsız alışveriş yaparım?

Öncelikle Amazon Türkiye anlaşmalı olan yukarıdaki mağazalardan birini ziyaret edin. Daha sonra kasadan 25 TL, 50 TL veya 100 TL tutarında bir fiş / hediye kartı alın. Ardından aldığınız fiş üzerindeki kodu, www.amazon.com.tr/kullan adresindeki uygun alana girin. Böylece yüklediğiniz bakiyeyi, Amazon.com.tr'deki milyonlarca üründen istediğinizi almak için kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://digitalage.com.tr/amazon-turkiyeden-kredi-karti-olmadan-alisveris-yapmayi-saglayan-yeni-hizmet/
77
12
12
10
3
Emoji İle Tepki Ver
77
12
12
10
3