11
2
2
0
0

Apple, kaliteli olmasının yanında son derece pahalı ürünler satmasıyla nam salmış bir marka olarak biliniyor. Markanın telefonları, tabletleri ve bilgisayarları yüksek performans sunarken son çıkardığı kablo, birçok kişinin kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Apple'ın sitesindeki açıklamaya göre dolanmadan sarılabilen 2 metre uzunluğundaki kablo, 40 Gb/sn'ye kadar Thunderbolt 3 ve 10 Gbps'ye kadar USB 3.1 Gen 2 veri aktarım hızına sahip. Aynı zamanda DisplayPort video çıkışına ve 100 W'a kadar şarja da destek veren kablo, Thunderbolt 3 (USB-C) bağlantı noktasına sahip aygıtlara bağlanmak için kullanılabiliyor.

Neredeyse telefon fiyatına kablo

Apple Thunderbolt 3 Pro

Apple'ın dolanmayacağını iddia ettiği ve daha dayanıklı olduğunu söylediği bu kablo, gerçekten de ağırlığını fark ettiriyor. 2 metrelik uzunluğuyla ulaşım sorununu da ortadan kaldıran kablo, siyah örgüsü sayesinde de şık bir görünümü kullanıcılarına sunuyor.

Tabii ki bu özellikle bir kablo için ne kadar önemli sorusunun cevabı kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiklik gösterebilir. Biz bu özelliklerden çok kablonun ne kadar dayanıklı olduğunu test ettik diyebiliriz.

İlk olarak dolanma testini yaptığımız kablo, testi geçtikten sonra sağlamlık testine girdi. Dolanma testinin ardından önce normal bir şekilde çekiştirdiğimiz kabloyu taşla ezip arabaya bağlayarak finalimizi yaptık. Kablonun başına neler geldiğini öğrenmek istiyorsanız sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz.

11
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
2
0
0