Apple’ın Türkiye’deki İlk ‘Yetkili Kurumsal Satış Ortağı’ Açıklandı

47
21
4
2
2
Apple’ın çok az sayıdaki yetkili kurumsal satış ortakları arasına ilk defa Türkiye’den bir firma da dahil oldu. KoçSistem, AAER statüsü kazandı.

Dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan teknoloji devi Apple’ın operasyonları oldukça sıkı şekilde gerçekleştiriliyor. Firmadan AAER (Apple Authorised Enterprise Reseller - Apple Yetkili Kurumsal Satıcı) unvanını almak pek de kolay değil.

Türkiye’de bu unvanı alan ilk firma KoçSistem oldu. Apple ile işbirliği 2014 yılına kadar uzanan firma, 2017 yılında Apple Yetkili Sistem Entegratörü ünvanını almıştı. KoçSistem’i AAER seviyesine yükselten özellikleri ise teknik servis, yönetim, danışmanlık ve uygulama geliştirme becerileri olarak gösteriliyor.

Yeni ortaklık, KoçSistem ve Apple’ın ortaklaşa düzenlediği bir tanıtım ile duyuruldu. KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, “KoçSistem olarak müşterilerimizin dijital dönüşüm projelerine uzun bir süredir Apple mobil çözüm ve hizmetleri ile uçtan uca destek veriyoruz. Apple Yetkili Sistem Entegratörü olarak Apple ile iş ortaklığımız başladığından bu yana her sene Apple ürün satış ciromuzu arttırdık. Apple Yetkili Servis Merkezi’mizin yanı sıra Apple Business Excellence Program dâhilinde gerçekleştirdiğimiz sürekli eğitimlerle satış, pazarlama ve teknik ekiplerin dijital dönüşüme hazır olmalarını sağladık. 2000’li yılların başından bu yana kurumsal mobil uygulamalar geliştiren KoçSistem, mobil cihaz yönetiminden (MDM), kurumsal sosyal ağ platformu Businessline Workplace’e, şirketlerin ve çalışanların mobil yaşam tarzlarını destekleyen çözümler geliştiriyoruz. Bunun yanı sıra Apple kullanıcısı müşterilerimize, Apple Tamamlayıcı Hizmet Paketlerimiz ile kurulumdan, danışmanlığa, cihaz yönetiminden konsinye cihaz sağlama hizmetlerine kadar destek vererek iş sürekliliklerine destek oluyoruz.” dedi.

KoçSistem, Mobil Cihaz Yönetimi hizmetleri ile mobil cihazların sık değiştirildiği alanlarda çözüm ortağı olarak hizmet verirken, Businessline Workplace gibi uygulamalarıyla da mobil cihazlar için şirket içi iletişim sistemi kuruyor. Bu sistemde duyurulara, haberlere ve etkinliklere tek noktadan ulaşmak mümkün oluyor.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/applein-turkiyedeki-ilk-yetkili-kurumsal-satis-ortagi-oldu-41231644
47
21
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
47
21
4
2
2