Apple Watch Series 6'ya Ait Olduğu İddia Edilen Bir Batarya Ortaya Çıktı

18
5
1
1
0
Apple'ın önümüzdeki haftalarda iPhone 12 serisiyle tanıtacağı Apple Watch Series 6'nın bataryası, Koreli sertifikasyon sitesinde gözüktü. Sitede yer alan bilgilere göre batarya, 303,8 mAh'lik kapasiteye sahip olacak.

Apple, bugüne kadar piyasaya sürdüğü Apple Watch akıllı saat serisiyle büyük bir başarı yakalamayı başardı. Öyle ki şirket, artık Apple Watch'un insanlar tarafından ihtiyaç duyulmasını bile sağladı. Şirketin akıllı saati, rakip akıllı saatlerin ötesinde sunduğu işlevleriyle piyasada seçilen akıllı saatlerin başında geldi.

Yenilikçi teknoloji devi Apple, son olarak iPhone 11 serisiyle birlikte Apple Watch Series 5 modelini piyasaya sürdü. Her sene yeni iPhone serisini tanıttığı etkinlikte Apple Watch'u da tanıtan şirket, bu sene iPhone 12'yle birlikte yeni nesil akıllı saatini bizlere sunacak. İşte bu akıllı saatin bataryasının kapasitesi şimdiden ortaya çıktı.

Apple Watch Series 6'nın bataryası gözüktü:

apple watch

Koreli bir sertifikasyon sitesinde geçtiğimiz ay onay alan bir batarya, iddialara göre Apple Watch Series 6 ismiyle çıkış yapacak yeni nesil akıllı saatin bataryası olacak,. A2327 model numarasıyla gözüken batarya, Apple Watch Series 6'yı toplamda 303,8 mAh'lik kapasitesiyle çalıştıracak. Geçtiğimiz sene çıkan Apple Watch Series 5'in bataryasıysa 296 mAh'di.

İddialara göre Apple, yeni nesil akıllı saatinde kimisi tarafından fazlasıyla sevilen Force Touch teknolojisine yer vermeyecek. Dolayısıyla akıllı saatin donanım bölümünde sensörlerin eksilmesiyle açılan bu ufak boşluk, daha büyük bir bataryanın saate yerleştirilmesine olanak sağlayabilir.

apple watch

Ancak sertifikasyon sitesinde gördüğümüz kadarıyla Apple Watch Series 6, son iki nesil Apple Watch cihazlarının sunduğu batarya ömründen belirgin bir şekilde fazlasını sunmayacak. Geçtiğimiz senenin Apple Watch'u, Apple'ın sunduğu bilgilere göre 18 saatlik batarya ömrüne sahipti.

Önümüzdeki haftalarda iPhone 12 serisiyle birlikte tanıtılacak Apple Watch Series 6, iddialara göre kandaki oksijeni gözlemlemeyi sağlayacak bir sensöre, gelişmiş Elektrokardiyografi'ye ve panik atak ve stres seviyesi tespiti gibi birçok özelliğe ev sahipliği yapacak.

Kaynak : http://www.iphonehacks.com/2020/08/alleged-apple-watch-series-6-battery-korea-regulatory.html
18
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
5
1
1
0