4
2
1
0
0

Günümüzde birçok işimizi hızlandırma konusunda bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletlerin yeri yadsınamaz olsa da çağımızın en büyük gerekliliklerinden biri hız olduğu için bazen bu cihazlar bile beklentilerin gerisinde kalabiliyor. Burada da uzun zamandır bizlerle birlikte olan ve bilgiyi size cebinizdeki telefondan daha hızlı ulaştıran akıllı saatler devreye giriyor.

Bix'in Watch+ SW-02 isimli akıllı saati, günümüzde birçok akıllı saatin kullanıcılara sunduğu özellikleri rakiplerine oranla son derece uygun bir fiyatla sunmasının yanı sıra kendisini piyasadaki diğer akıllı saatlerden ayıran bir özelliği de bünyesinde barındırıyor: ateş ölçme özelliği.

Ateş ölçme özellikli akıllı saat

Bix Watch+ SW-02

Bilindiği üzere koronavirüs ülkemizde hâlâ etkisini gösteriyor ve koronavirüsün en büyük belirtileri arasında da yüksek ateş bulunuyor. Özellikle toplu alanlara girişte birçok kez ateşinizin ölçülmesinin ardındaki sebebin de bu olduğunu belirtebiliriz.

Bix'in akıllı saatiyle birlikte akıllı saatinizden başka hiçbir cihaza ihtiyaç duymadan kendi ateşinizi ölçebilirsiniz. Tabii ki bu işlemi ayrıca yapmanıza gerek olmadığını, saatin ateş ölçmeyi otomatik bir şekilde yaptığını da belirtmekte fayda var.

Hitfit Pro

Hem iOS hem de Android telefonlarınıza indirebileceğiniz Hitfit Pro; yakılan kalori, kat ettiğiniz mesafe, egzersiz süreniz, haftalık antrenmanlarınız, uyku kaliteniz gibi bilgileri takip ederken saat kadranını özelleştirme gibi yapılandırma seçeneklerine de sahipsiniz.

Saatin sunduğu ekstra özelliklerin yanı sıra telefonunuza düşen bildirimlerin takibini saat üzerinden gerçekleştirebilir, gelen aramalarınızı Bix Watch+ SW-02 aracılığıyla görüntüleyebilir ve o sırada müzik dinliyorsanız şarkılar arasındaki geçişi de saatiniz aracılığıyla sağlayabilirsiniz.

Tabii ki saatin sunduğu şeyleri anlatmakla görmek arasında büyük bir fark bulunuyor. Biz de bu nedenle sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz. Saati satın almak isterseniz burada bulunan bağlantıya tıklayarak ürünün satış sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0