Endgame Yönetmeninden Örümcek Adam Açıklaması: Trajik Bir Hata

83
26
13
10
4
Geçtiğimiz günlerde Sony tarafından, Örümcek Adam'ın Marvel Sinematik Evreni'ne dönüşünün artık imkansız olması üzerine açıklaması yapılmıştı. Avengers: Endgame yönetmeni, bu karar ile büyük bir hata yapıldığını belirtirken aslında gerçekleşen bu ayrılığın çok da şaşırtıcı olmadığını sözlerine ekledi.

Disney ve Sony’nin ‘Örümcek Adam’ konusunda bir anlaşmazlık yaşadığının ortaya çıkması, serinin hayranlarından büyük tepki görmüştü. Disney, gelecekte çekilecek Örümcek Adam filmleri için yarı yarıya bir eş finansman sağlanmasını talep etmişse de Sony bunu kabul etmemişti. Ortaya çıkan finansal anlaşmazlığın sonucunda Örümcek Adam, Marvel Sinematik Evreni’nden çıkartılmıştı.

Avengers Endgame yönetmeni Joe Russo, Örümcek Adam’ı Marvel Sinematik Evreni’nden çıkarmanın “trajik bir hata” olduğunu belirtti.

spiderman

"Trajik bir hataydı"

Oluşan bu anlaşmazlık üzerine Toronto Sun’a konuşan Joe Russo, sürecin gergin olduğunu belirtirken olaya mümkün olduğunca objektif yaklaşmaya çalıştığını ama yine de ortaya çıkan sonucun büyük bir hata olduğunu söyledi.

Joe Russo’ya filmde eşlik eden kardeşi Anthony Russo da yaptığı açıklamalarda harika bir deneyim yaşadıklarını söylerken, Sony ve Disney’in bu birlikteliğinin bu kadar zor olacağını en başından bildiklerini ve bu ayrılığın da aslında kendilerini şaşırtmadıklarını belirtti.

endgame

Şimdi ne olacak?

Sony Pictues Başkanı Tony Vinciquerra’nın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalara göre Örümcek Adam’ın, Marvel Sinematik Evreni’ne dönmesinin artık mümkün olmadığı, “kapıların kapatıldığı” belirtildi.

Örümcek Adam hayranlarını ve Marvel sevenleri oldukça üzen bu açıklamalar üzerine, bazı gruplar Sony’nin protesto edilmesi gerektiğini söylerken bazıları ise Örümcek Adam’ın tek başına da gayet iyi olacağını söylüyor.

 

Kaynak : https://www.independentturkish.com/node/68231/kültür/sony’den-örümcek-adam-hayranlarını-üzecek-açıklama-o-kapı-kapandı
83
26
13
10
4
Emoji İle Tepki Ver
83
26
13
10
4