Avengers: Endgame'de Veda Ettiğimiz Yenilmez Geri mi Dönüyor?

163
29
16
13
9
Endgame, şüphesiz ki Marvel hayranlarının sabırsızlıkla beklediği ve beklediğini fazlasıyla bulduğu bir film oldu. Peki, yaşanan kayıplardan sonra Avengers takımına şimdi ne olacak?

Bu yılın başında çoğumuz için çok değerli bir serüven son buldu: Avengers. Marvel ve çizgi roman hayranlarının adeta bir parçası haline gelen Avengers elimizden kayıp gitti. Fakat elde edilen yeni bilgilere göre; bu kaybımızı yeni çıkacak filmler ile telafi etme şansımız doğabilir.

MCU Phase 4 adı altında seyirciyle buluşması planlanan filmlerde sevilen Avengers karakterleri ile hayranlar tekrar buluşma fırsatı yakalayacak.

Maalesef yeniden dirilen bir karakter olmayacak.

black widow

Ekranlara veda edip Avengers takımının bir parçası olmaya son veren karakterlerden en az bir tanesi, gelecek yeni bir film için geri dönüş yapacak. Bu da Marvel hayranlarının yüzünü güldürecek bir haber. Madalyonun öbür yüzüne bakacak olursak; dönüş yapması planlanan karakter tekrar dirilmeyecek. Yani ölümden dönen bir karakter olmayacak.

Avengers: Endgame filminde takımın üç büyük ismine veda ettik. Bu üç karaktere Iron Man ve Black Widow da dahil. Hem Iron Man hem de Black Widow, diğer insanları kurtarmak için kendi hayatlarını feda etti. Captain America da son görevini tamamladıktan sonra emekli olmaya karar verdi. Bu da demek oluyor ki Avengers takımının üç büyük eksiği bulunuyor.

Tabii, yakında bu boşluğun yeni karakterlerle doldurulacağı da konuşmalar arasında. MCU Phase 4 ve Phase 5’in temel amacı da bu zaten; seyirciyi yeni kahramanlar ve yeni kötü adamlarla tanıştırmak ve Marvel evrenini, tıpkı Endgame’de olduğu gibi, yeni bir efsanevi hikayeye doğru sürüklemek.

Bu yeni hikayenin başlangıcı, geçmişi anlatan bir prequel ile başlayacak.

captain america

Bu da demek oluyor ki Avengers’ın öncesinde neler yaşandığına dair daha iyi bir fikre sahip olacağız. Film, geçmişi anlattığı için Endgame’de ölen herkes hayatta olacak. Bu da Steve Rogers’ı tekrar görebileceğimiz anlamına geliyor.  

Tahminler dışında kesin olan bir şey var. O da gelecek sene Robert Downey Jr.’ın Black Widow filminde yer alacağı. Iron Man hayranlarının kaybını hafifletmek için de bu yeterli olsa gerek.  

Kaynak : https://bgr.com/2019/11/30/mcu-phase-4-spoilers-black-widow-trailer-to-feature-tony-stark-cameo/
163
29
16
13
9
Emoji İle Tepki Ver
163
29
16
13
9