The Batman'in Yönetmeni, Alfred Karakterini Kimin Canlandıracağını Açıkladı

9
3
2
1
1
Yeni Batman filmiyle ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yönetmen Matt Reeves, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Alfred Pennyworth karakterini Andy Serkis'in canlandıracağını doğruladı.

Son yılların en iddialı projelerinden biri olarak gösterilen The Batman, bizleri bir kez daha Gotham’ın kaotik atmosferine götürecek. Maskenin altındaki yüz, bu kez Robert Pattinson’a ait olacak. Hatırlayacağınız üzere Ben Affleck, yeni Batman filmi Bruce Wayne’in gençliğine odaklanacağı için, ‘Caped Crusader’ lakaplı kahramanımıza veda etmişti. 

Geçtiğimiz hafta, Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ve Hobbit üçlemesinde canlandırdığı Gollum karakteri ile bilinen Andy Serkis’in Alfred Pennyworth rolü için Warner Bros. ile görüştüğünü sizlere aktarmıştık. Haberi doğrulayan The Batman’in yönetmeni Matt Reeves, ünlü aktörün kırmızı halıda koştuğu bir GIF’ini paylaştı. Serkis'in ikonik karaktere hayat vereceğini belirten Reeves, “Ve işte #Alfred!” ifadelerini kullandı. 

Ünlü yönetmeninin Bruce Wayne’nin sadık yaveri Alfred ile ilgili neler planladığını henüz bilmiyoruz; ancak karaktere olan yaklaşımının önceki Batman filmlerinden bir hayli farklı olduğunu kesin olarak söyleyebiliriz. Önceki filmlerin çoğunda, Bruce'a derin bir şevkat besleyen ve yol gösteren bir Alfred izlemiştik.

Michael Caine

Bu söylediğimiz, Christopher Nolan’ın üçlemesinde Michael Caine ve ilk dört Batman filminde Michael Gough’ın canlandırdığı Alfred karakteri için geçerli. Belki de, yeni Batman filmi Alfred’in bilinmeyen yönlerini gün yüzüne çıkartabilir. 

The Batman’in oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Zoe Kravitz (Selina Kyle / Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton / The Riddler) ve Jeffrey Wright (Gordon) bulunuyor. Bu arada Amerikalı ünlü aktör Colin Farrell’ın da Penguin rolü için Warner Bros. ile görüştüğünü söylemeden geçmeyelim. Yönetmen koltuğunda Matt Reeves'in oturacağı The Batman, 25 Haziran 2021 tarihinde vizyona girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/11/13/batman-matt-reeves-confirms-alfred-andy-serkis/
9
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
1
1