Battlefield 2042'nin Büyüleyici Grafikleri, Battlefield 3 ve Bad Company 2 ile Kıyaslandı [Video]

16
7
2
1
1
Battlefield 2042'nin Büyüleyici Grafikleri, Battlefield 3 ve Bad Company 2 ile Kıyaslandı [Video]
Cycu1 isimli bir YouTube kanalı, Battlefield 2042 ile Battlefield Bad Company 2 ve Battlefield 3'ü grafiksel olarak kıyaslayan iki video yayınladı. Yayınlanan videolar, Battlefield Portal aracılığıyla oynanabilecek eski haritaların, yeni oyunda ne kadar iyi bir deneyim sunacağını gözler önüne seriyor.

Dünyanın en popüler savaş oyun serilerinden bir tanesi olan Battlefield, yakın bir gelecekte yepyeni bir oyunla karşımızda olacak. "Battlefield 2042" olarak isimlendirilen oyun, güncel konusu ve sahip olacağı özelliklerle pek çok oyunseveri şimdiden mest etmeyi başarmış durumda. Yaşanan yeni bir gelişme, oyunun bizlere neler sunabileceğini gözler önüne seriyor.

Battlefield 2042, Battlefield Portal isimli bir yazılımla gelecek. Bu yazılım, serideki eski haritaların yeniden tasarlanmış versiyonlarını içerecek. İşte Cycu1 isimli bir YouTube kanalı, yayınladığı iki video ile bu yazılımın neler sunabileceğini gösterdi. Paylaşılan videolar, Battlefield 2042'yi Bad Company 2 ve Battlefield 3 ile grafiksel olarak kıyaslıyor.

Oyunlar arasındaki grafik kalitesi farkı tam olarak şu şekilde;

Yukarıdaki videoyu izlerken, bizleri şaşırtan bir şeyin olmadığını rahatlıkla ifade etmek gerekiyor. Zira Battlefield bad Company 2 2010 yılında, Battlefield 3 ise 2011 yılında piyasaya sürülmüştü. Electronic Arts, günümüz teknolojilerini tam manasıyla kullanarak, haritaların çok daha iyi bir hale gelmiş olmasını sağlamış durumda.

Cycu1 isimli YouTube kanalının yayınladığı ikinci video, oynanış sırasında ne gibi farkların olacağını gözler önüne seriyor. Burada da yine gerçekçiliğin üst düzeye çıkarıldığını rahatlıkla görüyoruz. Ancak bunların henüz erken aşamadaki videolar olduğunu unutmamak gerek. Battlefield 2042, 23 Ekim'de piyasaya sürüldüğünde oyunculara çok daha iyi bir deneyim sunulmuş olacak.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/battlefield-2042-vs-bad-company-2-vs-battlefield-3-early-graphics-comparison/
16
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
7
2
1
1